Mitsubishi буде продавати моделі Renault з 2023 року

0
186

У лютому цього року повідомлялося, що Mitsubishi може все ж повернутися на європейський автомобільний ринок за допомогою Renault. У той час ми думали, що французький виробник може просто взяти на себе завдання виробництва нових моделей Mitsubishi, але все виявилося трохи інакше.

Обидві компанії тільки що оголосили, що Mitsubishi почне продавати дві «сестринські моделі», вироблені Renault з 2023 року. Ці два автомобіля матимуть спільні платформи і технології Renault, але матимуть «відмінності, що відображають ДНК бренду Mitsubishi».

Завдяки цьому кроку японська фірма сподівається стати більш конкурентоспроможною на європейському ринку, де в даний час у неї представлений обмежений модельний ряд.

Два нових автомобіля від Renault приєднаються до існуючого кросоверу Eclipse Cross. Немає інформації про нове покоління кросовера Outlander, який надійде в продаж в США за стартовою ціною 25 795 доларів.

На даний момент нічого не відомо про те, які моделі Renault будуть адаптовані під стиль Mitsubishi. Ходили чутки про можливе відродження седана Lancer на базі платформи Megane, але, знову ж таки, це всього лише припущення.

«Mitsubishi вітає OEM-моделі Renault для європейського ринку і, в кінцевому підсумку, нових клієнтів», – сказав Такао Като, генеральний директор Mitsubishi. «Mitsubishi здійснює структурні реформи в Європі, і наше рішення призупинити розробку нових автомобілів для європейського ринку, оголошене в липні 2020 року в наших середньострокових бізнес-планах, залишається в силі. Проте, угода про постачання OEM надасть нам можливість пропонувати нові продукти, розроблені і вироблені в Європі ».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!