Компанія Volvo випустила оновлений кросовер XC60

0
111

Марка Volvo показала свій оновлений кросовер XC60 . Головним нововведенням моделі стала поява медіасистеми на базі Android з доступом до додатків Google і навігаційною системою, що працює на основі картографічного сервісу Google Maps .

Крім того, модернізований Volvo XC60 отримав вдосконалений комплекс активних систем допомоги водієві під назвою ADAS ( Advanced Driver Assistance Systems ), що працюють на базі відеокамер, ультразвукових сенсорів і радарів. Вони забезпечують функції напівавтоматичного управління.

Якщо говорити про екстер’єр модернізованого Volvo XC60 , то від попередника кросовер відрізняється злегка зміненими радіаторними гратами, модернізованим переднім бампером і колісними дисками нового дизайну.

Про зміни в технічній частині кросовера нічого не повідомляється. Найімовірніше, що Volvo XC60 запропонують з тими ж двигунами, що і раніше. В Україні кросовер продається з 2,0-літровими дизельними агрегатами, які видають 190 і 235 к.с., а також з 249-сильним бензиновим мотором об’ємом 2,0 літра. Крім цього, у кросовера є версія з гібридною силовою установкою, в якій 320-сильний бензиновий мотор працює в тандемі з 87-сильним електродвигуном. Виробництво оновленого Volvo XC60 стартує в травні цього року. Вартість новинки поки не називають.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!