В Китаї представили подовжену Skoda Octavia Pro (ФОТО)

0
120

Skoda Octavia нового покоління дісталася до китайського ринку. І тут компанія Skoda буде продавати особливу версію своєї моделі: спільне підприємство SAIC VW показало подовжений ліфтбек Octavia Pro.

Колісна база Skoda Octavia Pro розтягнута на 44 мм – з 2686 до 2730 мм. Вся прибавка традиційно дісталася заднім пасажирам, тому на другому ряду стало просторіше і комфортніше. При цьому габаритна довжина Pro-версії становить 4753 мм проти 4689 мм у стандартного лифтбека. Відзначимо, що у флагманської моделі Superb колісна база досягає 2841 мм, а довжина – 4869 мм.

Але не тільки довжиною відрізняється від глобальної моделі китайська версія Octavia Pro . Бампери з великими заглушками в передній частині і псевдодіффузором в задній у неї майже такі ж, як у європейській «зарядженої» модифікації RS : видалені ходові вогні, зате додані хромовані елементи. А на передніх крилах автомобіля і дверях з’явився додатковий декор.

Є особливості і в інтер’єрі: якщо у стандартній Octavia сама просунута медіасистеми має 10-дюймовий дисплей, то для китайської версії передбачили екран на 12,1 дюйма. Зберегли електронні прилади (10,3 дюйма) і проекційний дисплей, а також додали оригінальні варіанти обробки.

Основним в Китаї для Skoda Octavia Pro стане зв’язка турбодвигуна 1.4 TSI (150 к.с.) і 7-ступеневої «робота» DSG : адаптувати до цьому мотору традиційний «автомат» в Китаї не стали. Буде і механічна трансмісія. Крім того, такі Pro -ліфтбекі матимуть незалежну задню підвіску, тоді як в Україні і в Європі 150-сильним версіями покладається тільки «балка». На китайському ринку нова версія Skoda Octavia Pro з’явиться вже в квітні нинішнього року. Але в інших країнах такі модифікації можна не чекати.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!