Авто

Електричний Mercedes S-Class показали в серійному кузові

Share

У мережі вже неодноразово з’являлися фотографії електромобіля Mercedes EQS, але тоді розглянути зовнішність новинки було практично неможливо. Заважав щільний шар камуфляжній плівки. На свіжих фото кузов прототипу новинки практично нічим не прикритий, що ще раз підтверджує швидку прем’єру.

Розмірами новий EQS порівняємо з S-Class, але у нього зовсім інші пропорції кузова. Наприклад, увагу привертають похила задня частина і довга кабіна з коротким капотом. Також варто відзначити елегантне бічне скління.

У салоні схожість з Mercedes S-Class куди більше. Тут виробник розмістив 11,9-дюймовий центральний тачскрін і 12,3-дюймову цифрову панель приладів. Про інші елементи інтер’єру поки говорити рано. Вони як і раніше приховані під камуфляжем.

Новий електричний седан Мерседес побудований на платформі MEA, яка розроблялася спеціально під електромобілі. Головна відмінність таких архітектур – можливість компоновки агрегатів оптимальним чином. Запас ходу від повного заряду акумулятора вже відомий. Він складе 700 км. Автомобіль буде приводити в рух пара електромоторів, розташованих на кожній з осей. Сумарна потужність – 400 к.с.

Збирати новий Mercedes-Benz EQS будуть на заводі компанії в Штутгарті. У дилерів автомобіль повинен з’явитися в 2021 році, але коли саме, не повідомляється. Цінник поки не озвучена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

У Кабміні готують нові правила для водіїв – заборонять продавати авто

Українцям готують зміни правил оптової та роздрібної торгівлі вживаними автомобілями. Зокрема, пропонується запровадити норму, яка…

04.05.2024

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class. Розробка "батарейної" версії позашляховика пояснюється "стратегією зниження ризиків". Керівник…

04.05.2024

Red Bull розсекретив дату дебюту власного гіперкара RB17

У 2025 році після 19 років роботи гоночна команда Red Bull Racing втратить свого геніального…

04.05.2024

Представлений новий недорогий кросовер від Cupra (фото)

Модернізований кросовер Cupra Formentor 2025 модельного року представили під іміджевим брендом, який компанія SEAT створила…

04.05.2024

Без цих документів за кермо не можна: українським водіям загрожують серйозні штрафи

Українські водії перед поїздкою мають бути дуже уважними. Необхідно перевірити, чи є при собі три…

04.05.2024

Hyundai відкликає понад 13 000 автомобілів через дефект вихлопної системи

Компанія Hyundai заявила про рішення відкликати 13500 авто для усунення несправності, відповідно до інформації від…

04.05.2024