Новини

ЗАЗ буде випускати новий універсал

Share

Нова генерація Lada Largus вже випускається на потужностях AvtoVAZ, що належить французькій групі Renault. Найближчим часом машинокомплекти цієї моделі будуть поставлятися й на Запорізький автозавод.

Нагадаємо, що на потужностях ZAZ з 2020 року вже збирається ряд моделей бренду Lada. Минулого місяця стартувало великовузлове збирання й двох корейських моделей KIA Rio та кросовера KIA Rio X. Варто зазначити, що машинокомплекти на ці авто також поставляються з території Російської Федерації, де розташовані корейські підприємства.

Що стосується нового універсалу Lada Largus, то він отримав нову решітку радіатора в фірмову X-образному стилі, що зараз використовується на всіх останніх моделях AvtoVAZ. Також універсал має оновлену оптику спереду й задні ліхтарі.

Зазначається також, що модернізована Lada Largus буде включати кілька варіантів комплектацій. Відмінності будуть й в потужності мотора.
В інтер’єрі з’явилася центральна консоль від Renault Duster з сучасним мультимедійним центром, кермо запозичили від Lada Vesta, а сидіння взяті від XRay.

Під капотом встановлено модернізований 1,6-літровий двигун потужністю 90 кінських сил, який працює разом з “механікою” на п’ять ступенів. Розгін до “сотні” займає 14 секунд. Максимальна швидкість сягає позначки 160 км/год. Витрата палива в змішаному циклі становить 7,5 літрів.

Є також версія з 1,6-літровим двигуном на 106 кінських сил, яка розганяється до 100 км/год за 13,6 секунди. Максимальна швидкість цієї версії – 170 км/год.

На цей момент в Україні Lada Largus попередньої генерації коштує від 305 540 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: ЗАЗ

Останні записи

Оновлений гібридний кросовер Dacia Spring вже доступний для попереднього замовлення: характеристики та ціни

Компанія Dacia відносно недавно презентувала оновлену версію кросовера Dacia Spring 2024. У процесі модернізації він…

07.05.2024

Представлено новий універсал Volkswagen Passat 2024 з повним приводом 4Motion

Компанія Volkswagen продовжує розширювати лінійку своєї оновленої моделі Passat, представивши версію із системою повного приводу…

07.05.2024

Rolls-Royce Cullinan оновився і отримав дивне «обличчя» (фото)

Rolls-Royce представив оновлений кросовер Cullinan. Розкішний позашляховик пережив модернізацію в середині життєвого циклу, і вона…

07.05.2024

Polestar представила електромобіль із надшвидкісною зарядкою

Компанія Polestar опублікувала відеозвіт про випробування технології надшвидкої зарядки: прототип седана Polestar 5, оснащений батареєю…

07.05.2024

У Audi різко падає прибуток: не через електрокари, а навпаки

Внаслідок пандемії COVID-19 усім було важко відновити роботу. Після пожвавлення економіки автомобільний сектор зіштовхнувся із…

07.05.2024

Mazda розкрила всі карти: озвучено всі ціни на новий CX-80

Mazda розкрила повний перелік цін на свою нову модель CX-80 , доповнюючи лінійку популярних кросоверів.…

07.05.2024