Електричний Mercedes S-Class показали в серійному кузові

0
224

У мережі вже неодноразово з’являлися фотографії електромобіля Mercedes EQS, але тоді розглянути зовнішність новинки було практично неможливо. Заважав щільний шар камуфляжній плівки. На свіжих фото кузов прототипу новинки практично нічим не прикритий, що ще раз підтверджує швидку прем’єру.

Розмірами новий EQS порівняємо з S-Class, але у нього зовсім інші пропорції кузова. Наприклад, увагу привертають похила задня частина і довга кабіна з коротким капотом. Також варто відзначити елегантне бічне скління.

У салоні схожість з Mercedes S-Class куди більше. Тут виробник розмістив 11,9-дюймовий центральний тачскрін і 12,3-дюймову цифрову панель приладів. Про інші елементи інтер’єру поки говорити рано. Вони як і раніше приховані під камуфляжем.

Новий електричний седан Мерседес побудований на платформі MEA, яка розроблялася спеціально під електромобілі. Головна відмінність таких архітектур – можливість компоновки агрегатів оптимальним чином. Запас ходу від повного заряду акумулятора вже відомий. Він складе 700 км. Автомобіль буде приводити в рух пара електромоторів, розташованих на кожній з осей. Сумарна потужність – 400 к.с.

Збирати новий Mercedes-Benz EQS будуть на заводі компанії в Штутгарті. У дилерів автомобіль повинен з’явитися в 2021 році, але коли саме, не повідомляється. Цінник поки не озвучена.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!