Mercedes-Benz показала інтер’єр нового EQS (ФОТО, ВІДЕО)

Компанія дуже пишається високотехнологічним екраном Hyperscreen.

0
232

Mercedes-Benz всіляко намагається перенести дебют електричного седана EQS, але в новому тизерному відео компанія пропонує більш широкий огляд інтер’єру чотирьохдверного автомобіля і інформаційно-розважальної системи Hyperscreen. Кліп на німецькій мові, але повинен автоматично завантажуватися з англійськими субтитрами – російсько і української немає.

Відео присвячено футуристу Mercedes Каю Джарднеру, керівнику відділу дизайну інтер’єрів Хартмут Сінквіцу і експерту по призначеному для користувача досвіду Ніні Халліер. У кожному фрагменті ролика є сегмент, яка пояснювала б, що робить інтер’єр EQS таким революційним.

Джарднер думає про грандіозну технологічну стратегію компанії, наприклад, про те, як люди живуть з машиною, здатною до навчання, або про поняття «відповідальна розкіш». Такі люди, як Сінквіц і Халліер, фактично втілюють ці ідеї в реальних автомобілях.

Сінквіц більше стурбований створенням салону, який збереже спадщина розкоші Mercedes, а також надасть щось сучасне. Однак такий засіб пересування, як EQS, також є можливістю для дизайнерів, тому що його команда може почати з чистого аркуша, щоб зробити щось зовсім інше, ніж просто розвиток того, що вже існує.

Завдання Халліера – зробити Hyperscreen простим у використанні. Він повинен бути високотехнологічним, але в той же час інтуїтивно зрозумілим, щоб з ним було природно взаємодіяти. Це складне завдання, з огляду на інноваційність цієї передової системи.

Скоро у EQS повинен бути повноцінний дебют, оскільки виробництво новинки почнеться в першій половині нинішнього року. Технічних подробиць поки не так багато, але Mercedes заявляє, що електромобіль має запас ходу понад 700 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!