З’явилися перші зображення п’ятимісної версії Jeep Grand Cherokee

0
718

Раніше в  мережі з’явилися перші шпигунські знімки п’ятимісної версії Jeep Grand Cherokee, користуючись якими дизайнери« Колёса.ру »представили, як буде виглядати автомобіль.

У січні пройшла презентація 7-місцевого кросу, який отримав ім’я Grand Cherokee L . І вже зовсім скоро до нього додасться більш звичний варіант з двома рядами сидінь, який отримає і деякі характерні особливості в зовнішньому вигляді. Наприклад, спереду з’явиться інший бампер з іншою формою повітрязабірників. При цьому фари і радіаторна решітка, швидше за все, залишаться колишніми. Найбільші ж зміни торкнуться задньої половини кузова.

Колісна база стане коротшим, до того ж істотно зменшиться задній звис. Grand Cherokee отримає оригінальну форму задніх бокових вікон, а задні стійки отримають трохи більший нахил. Як видно на шпигунських знімках, 5-місний крос може також отримати інше оформлення ліхтарів за рахунок додавання світлодіодним смуги між ними, тим більше що їх форма сприяє цьому – дизайнери зобразили машину як зі зміненою задньою оптикою, так і з звичайної від моделі Grand Cherokee L.

Технічна частина, швидше за все, буде такою же як у подовженій версії: крос буде зібраний на власній платформі з поздовжнім розташуванням агрегату і задніми провідними колесами (звичайно, є повнопривідний варіант). Повністю незалежна підвіска може бути пневматичною, що дозволяє змінювати дорожній просвіт в межах від 165 до 277 міліметрів. Моторна лінійка поки складається тільки з бензинових атмосферних варіантів – 3,6-літровий V6 (294 кінських сил, 348 Нм) і 5,7-літровий V8 (362 сили, 528 Нм). Обидві модифікації агрегатуються 8-ступінчастою АКПП. Крім інших, очікується поява plug-in гібридної модифікації 4хе.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!