Компанія Honda готує новий кросовер CR-V

0
92

Японська марка початку дорожні випробування оновленого кросовера CR-V, який буде представлений в 2022 році. Шпигунські фотографії прототипу новинки опублікувало видання Motor1.

Японська компанія Honda запустила дорожні тести кросовера CR-V шостого покоління, дебют якого повинен відбутися в 2022 році. Прототип новинки був прихований під камуфляжем, але все одно можна розглядати, що наступне покоління кросовера Honda CR-V отримає збільшену радіаторну решітку, по верхніх краях якої будуть знаходитися завужені головні фари.

Після оновлення CR-V виросте в розмірах, але поки невідомо, зберіг новий кросовер версію з третім рядом крісел. В інтер’єрі, як планується, буде використаний ряд рішень салону моделі HR-V нового покоління, яка була представлена в середині лютого 2021 року. За попередньою інформацією, в лінійку моторів увійдуть тільки гібридні бензин-електричні силові установки. Не виключається, що пізніше у моделі з’явиться і повністю електрична версія.

У нашій країні кросовер Honda CR-V актуального покоління зараз доступний з 2,0-літровим бензиновим мотором потужністю 150 к.с., а також з 2,4-літровим двигуном, що розвиває 186 кінських сил.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!