Названо рейтинг надійних б/у кросоверів

0
8236

Німецька організація з технічного нагляду TÜV склала рейтинг з ТОП-5 найкращих надійних б/у автомобілів в сегменті кросоверів, які представлені на авторинку України.

Для рейтингу були відібрані позашляховики в віці 4-5 років при пробігу до 80 тисяч кілометрів, які зарекомендували себе, як найбільш «незламні» в умовах української експлуатації.

Лідером став 5-річний бюджетний кросовер Mitsubishi ASX. Лише 5,7% власників цього позашляховика повідомили про серйозні поломки – це найменший відсоток з усього рейтингу.

Mitsubishi ASX виявився на голову вище японського Toyota RAV4, який потрапив на друге місце. При аналогічному пробігу відсоток несправностей у даній моделі виявився трохи вище – 5,9%.

Третє місце займає ще один японський представник – модель Suzuki SX4. Лише 6,3% автовласників зверталися в СТО за останні 5 років з серйозними проблемами.

На четвертому місці Mazda CX-5. Лише 7% таких машин в Німеччині мали несправності під час 5-річного пробігу.

П’яте місце рейтингу зайняла Honda CR-V, у якої при середньому пробігу в 94 тис. км в сервіс за перші 5 років володіння зверталися 7,6% власників таких машин.

Ще один дивовижний факт – в рейтинг не потрапив жоден представник європейського і корейського автопрому.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!