Rolls-Royce представив «космічну» версію Phantom

0
84

Тираж нової колекції під назвою Tempus буде обмежений лише 20 екземплярами. На даний момент всі вони вже знайшли своїх покупців.

Флагманський седан бренду Rolls-Royce – Phantom – отримав нову спеціальну версію під назвою Tempus Collection . Центральним елементом «космічного» варіанту Phantom Tempus став пульсар, це космічне джерело різних видів випромінювань, який був відкритий в 1967 році в віддалених на сотні світлових років куточках космосу. У інтерьра седана з спецверсії цю нейтронну зірку зобразили на фірмовому «зоряному стелі» автомобіля.

При цьому оформлення передньої панелі Rolls-Royce Phantom Tempus присвячено темі часу. Такий седан позбавили аналогового годинника: це символізує незалежність власника машини від будь-яких часових обмежень. А з цільної алюмінієвої заготовки зробили 100 «колон», плавні вигини яких перетворюються в тривимірний малюнок. Дане число теж вибрали не випадково: період обертання пульсара становить 100 млн років.

Дверні карти автомобіля з Phantom Tempus Collection прикрасили світиться візерунком з сотень «зірок» і контрастною шкірою, а в бардачку виконана цитата Альберта Ейнштейна: «Різниця між минулим, сьогоденням і майбутнім – не більше ніж ілюзія, хоча і вельми нав’язлива».

Для екстер’єру седана Phantom Tempus в відділенні Bespoke розробили спеціальну темно-синю фарбу Kairos Blue , яка блищить і переливається за рахунок додавання дрібних частинок слюди. Капот машини прикрашає фігурка «Дух екстазу», на якій можуть вигравіювати дату і місце, які мають особливе значення для майбутнього власника.

Бонусом до всього вищепереліченого йде унікальний аксесуар: ящик для шампанського з намальованим вручну зображенням пульсара, відерцями для охолодження пляшок, чотирма келихами, виконаними з гірського кришталю, і перламутровою ложечкою для ікри. Як і інші спецверсії Phantom , Tempus Collection матиме обмежений тираж: всього 20 екземплярів, і всі вони вже розпродані. Вартість нової спеціальної версії Tempus не називається.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!