Авто

Електричний кросовер Renault за $ 9 000 протестували на українських дорогах

Share

Електричний кросовер Renault випробували на українських дорогах.

YouTube-канал teslaservice.kiev, який спеціалізується на оглядах електромобілів, провів тест-драйв одного з найцікавіших новинок останніх років – псевдокроссовера Renault City K-ZE.

Головний козир цього авто – низька вартість. Його виробляють в Китаї і продають там же за ціною від 8 800 до 10 200 доларів.

Renault City K-ZE є ексклюзивом для ринку Піднебесної, однак недавно цей автомобіль стали невеликими партіями завозити в Україну сірі дилери. Знову-таки, через низьку ціну, хоча в нашій країні за нього просять вже на порядок більше (що, в принципі цілком логічно, враховуючи вартості доставки, реєстрації і заробіток самого продавця) – від $ 12,5 до 15 тисяч. Втім, і за такі гроші електрокросс не втрачає своєї привабливості.

І ось один з таких Renault City K-ZE команда teslaservice.kiev випробували в Одесі. На машині по черзі проїхалися двоє ведучих, і кожен з них виділив як позитивні, так і негативні моменти. І навіть – просто дивні.

Перше, що відзначили ютубери – розміри машини. Вона схожа на Дастер, але значно менше нього. При цьому компактні розміри в парі з динамічним мотором забезпечують електрокару хорошу грайливість і маневреність. Підвіска у Renault City K-ZE м’яка, не дивлячись на те, що це строго компактний сіті-кар (найчастіше ж підвіски на таких машинах роблять жорсткими).

Максимальна швидкість Renault City K-ZE – під 100 км / ч. До 80 км / год автомобіль їде без будь-яких проблем – рівно, акуратно. Ємність батареї становить 27 кВтг, і по паспорту її вистачає на 270 км пробігу по циклу WLTP. Ця методика застаріла, вона істотно завищує запас ходу, що і підтвердив тест блогерів – після трьох годин безперервної їзди з пічкою по місту і при температурі повітря в 0 градусів залишився запас ходу склав 80 км. Тобто, в реальності на одній «заправці» електрокар Рено, за словами фахівців teslaservice.kiev, проїжджає близько 130 км.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Renault

Останні записи

Кабінет Міністрів оновив правила торгівлі вживаними автомобілями

Оприлюднені зміни стосуються лише суб’єктів господарювання. Для приватних осіб поки що змін не передбачається. Підготовлено…

01.05.2024

Розкрито 10 автомобілів, які мають великі проблеми з ЛКПП

Фарбування автомобіля - трудомісткий процес, так що коштує воно зовсім недешево. Машин, що мають по-справжньому…

01.05.2024

Hyundai оновив свій компактний кросовер Bayon

Через 4 роки після появи у продажу компанія Hyundai провела плановий рестайлінг свого компактного кросовера…

01.05.2024

Відбулася офіційна прем’єра гібридного Mercedes-AMG E53

Mercedes-AMG представив нову модель E53, яка не тільки перевершує за потужністю попередню версію E63, але…

01.05.2024

Tesla додала Cybertruck позашляховий пакет із імітацією блокувань міжколісних диференціалів

Tesla оголосила про створення для пікапа Cybertruck пакета оновлень, які повинні підвищити його функціональність за…

01.05.2024

Hennessey анонсувала пакет покращень для Toyota Tundra TRD Off-Road

Техаська компанія Hennessey Performance Engineering представила новий пакет покращень для Toyota Tundra TRD Off - Road, пропонуючи власникам цього пікапа можливість значно…

01.05.2024