Електричний кросовер Renault за $ 9 000 протестували на українських дорогах

0
5872

Електричний кросовер Renault випробували на українських дорогах.

YouTube-канал teslaservice.kiev, який спеціалізується на оглядах електромобілів, провів тест-драйв одного з найцікавіших новинок останніх років – псевдокроссовера Renault City K-ZE.

Головний козир цього авто – низька вартість. Його виробляють в Китаї і продають там же за ціною від 8 800 до 10 200 доларів.

Renault City K-ZE є ексклюзивом для ринку Піднебесної, однак недавно цей автомобіль стали невеликими партіями завозити в Україну сірі дилери. Знову-таки, через низьку ціну, хоча в нашій країні за нього просять вже на порядок більше (що, в принципі цілком логічно, враховуючи вартості доставки, реєстрації і заробіток самого продавця) – від $ 12,5 до 15 тисяч. Втім, і за такі гроші електрокросс не втрачає своєї привабливості.

І ось один з таких Renault City K-ZE команда teslaservice.kiev випробували в Одесі. На машині по черзі проїхалися двоє ведучих, і кожен з них виділив як позитивні, так і негативні моменти. І навіть – просто дивні.

Перше, що відзначили ютубери – розміри машини. Вона схожа на Дастер, але значно менше нього. При цьому компактні розміри в парі з динамічним мотором забезпечують електрокару хорошу грайливість і маневреність. Підвіска у Renault City K-ZE м’яка, не дивлячись на те, що це строго компактний сіті-кар (найчастіше ж підвіски на таких машинах роблять жорсткими).

Максимальна швидкість Renault City K-ZE – під 100 км / ч. До 80 км / год автомобіль їде без будь-яких проблем – рівно, акуратно. Ємність батареї становить 27 кВтг, і по паспорту її вистачає на 270 км пробігу по циклу WLTP. Ця методика застаріла, вона істотно завищує запас ходу, що і підтвердив тест блогерів – після трьох годин безперервної їзди з пічкою по місту і при температурі повітря в 0 градусів залишився запас ходу склав 80 км. Тобто, в реальності на одній «заправці» електрокар Рено, за словами фахівців teslaservice.kiev, проїжджає близько 130 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!