Авто

Названо недорогі автомобілі в обслуговуванні

Share

На що перше звертають увагу більшість вітчизняних автомобілістів при виборі нової машини? На її доступність, ємність, надійність і практичність

Найбільш досвідчені автомобілісти не забувають поцікавитися ще й тим, наскільки витратний для сім’ї може виявитися ремонт такого транспортного засобу. Багато хто скаже, що подібний захід завжди спустошує кишені громадян. Однак різниця все ж є.

1. Honda Jazz

Легковий автомобіль з сегменту «B». Досить надійний і в цілому є легкодоступним. Останнє стосується також запчастин для Jazz. Машина особливо популярна в азіатських країнах. У себе на батьківщині в Японії дана Honda двічі удостоювалася престижної премії «автомобіль року» в 2002 і 2008 роках.

2. Volkswagen Polo

«Німець», який не вимагає зайвих рекомендацій. На вітчизняних теренах у машини головним чином позитивна репутація завдяки високому рівню надійності і низькою ціною. При цьому багато фахівців і досвідчені автомобілісти рекомендують брати саме варіант в кузові хетчбек, а аж ніяк не седан.

3. Skoda Fabia

За цим чеським автомобілем доведеться йти на вторинний ринок. Свою історію машина почала в 1999 році. Не завжди у моделі все було гладко, однак в цілому Fabia отримала в народі репутацію автомобіля простого, надійного, а головне – дешевого в питаннях технічного обслуговування і ремонту. Знайти гідний екземпляр можна в тому числі і сьогодні.

4. Toyota Yaris

Японський автомобіль, який проводиться з 1999 року. Знайти Yaris в хорошому стані і за доступною ціною можна і на вторинному ринку. Причому, особливих проблем це не складе для людини більш-менш знає в даному питанні. Субкомпактний автомобіль відмінно підійде для їзди по місту. Запчастини для Yaris також не складає труднощів знайти, так що ремонт найчастіше не дуже дорогий.

5. Mazda 2

Свого часу цей автомобіль був дуже дорогим. Однак, через роки машина сильно здала в ціні. При цьому Mazda 2 анітрохи не здала в якості і надійності. Важливо і те, що комплектуючих для «двійки» більш ніж достатньо, а тому і лагодити її зовсім не так складно, як може здатися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Оновлений Geely Atlas відкрився на шпигунських знімках

Оновлений Geely Atlas сфотографували без камуфляжу. Кросовер Atlas, відомий у Китаї як Boyue L, змінив…

03.05.2024

BMW прогнозує спад продажу дизельних автомобілів

У BMW вважають, що продажі дизельних автомобілів продовжуватимуть падати. Це пов'язано з тим, що правила…

03.05.2024

Українські поліцейські отримали новенькі кросовери Mazda (Фото)

Уряд Франції виявив підтримку українській поліції, передавши силовому відомству 13 нових автомобілів марки Mazda. Цей…

03.05.2024

Єврокомісія вимагає більше даних від китайських автовиробників

Європейська комісія попередила трьох китайських виробників електромобілів про те, що вони надали недостатньо інформації щодо…

03.05.2024

Як водіям у “Дії“ отримати копії документів

За допомогою функції «шеринг» ви можете надіслати в необхідні установи не тільки копії своїх документів,…

03.05.2024

З 4 травня учбові транспортні засоби позначатимуть по-новому

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Кабмін опублікував нові зміни до Правил дорожнього руху, які внесені постановою від…

03.05.2024