Названо недорогі автомобілі в обслуговуванні

0
626

На що перше звертають увагу більшість вітчизняних автомобілістів при виборі нової машини? На її доступність, ємність, надійність і практичність

Найбільш досвідчені автомобілісти не забувають поцікавитися ще й тим, наскільки витратний для сім’ї може виявитися ремонт такого транспортного засобу. Багато хто скаже, що подібний захід завжди спустошує кишені громадян. Однак різниця все ж є.

1. Honda Jazz

Легковий автомобіль з сегменту «B». Досить надійний і в цілому є легкодоступним. Останнє стосується також запчастин для Jazz. Машина особливо популярна в азіатських країнах. У себе на батьківщині в Японії дана Honda двічі удостоювалася престижної премії «автомобіль року» в 2002 і 2008 роках.

2. Volkswagen Polo

«Німець», який не вимагає зайвих рекомендацій. На вітчизняних теренах у машини головним чином позитивна репутація завдяки високому рівню надійності і низькою ціною. При цьому багато фахівців і досвідчені автомобілісти рекомендують брати саме варіант в кузові хетчбек, а аж ніяк не седан.

3. Skoda Fabia

За цим чеським автомобілем доведеться йти на вторинний ринок. Свою історію машина почала в 1999 році. Не завжди у моделі все було гладко, однак в цілому Fabia отримала в народі репутацію автомобіля простого, надійного, а головне – дешевого в питаннях технічного обслуговування і ремонту. Знайти гідний екземпляр можна в тому числі і сьогодні.

4. Toyota Yaris

Японський автомобіль, який проводиться з 1999 року. Знайти Yaris в хорошому стані і за доступною ціною можна і на вторинному ринку. Причому, особливих проблем це не складе для людини більш-менш знає в даному питанні. Субкомпактний автомобіль відмінно підійде для їзди по місту. Запчастини для Yaris також не складає труднощів знайти, так що ремонт найчастіше не дуже дорогий.

5. Mazda 2

Свого часу цей автомобіль був дуже дорогим. Однак, через роки машина сильно здала в ціні. При цьому Mazda 2 анітрохи не здала в якості і надійності. Важливо і те, що комплектуючих для «двійки» більш ніж достатньо, а тому і лагодити її зовсім не так складно, як може здатися.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!