Найкомпактніший паркетник Skoda Kushaq. Що про нього відомо?

0
473

Офіційний дебют нової моделі відбудеться 18 березня в Індії, яка стане першим ринком для «Кушака». Питання про перспективи виходу на інші ринки поки обговорюється.

Skoda швидко розвиває свою кросоверну лінійку. Ще у 2015-му клас чеських вседорожних легковиків представляв тільки Yeti, а сьогодні в Млада Болеславі мають власних представників практично у всіх сегментах, і продовжують розвивати нові напрямки.

На цей час компанія намагається освоїти великий і дуже перспективний ринок Індії. І спеціально для нього розробляє невелику і доступну модель Skoda Kushaq, в основі якої лежатиме нова версія платформи MQB A0 In, яку він розділить з таким же індійським ексклюзивом – Volkswagen Taigun.

В компанії Skoda особливо не старалися приховувати дизайн нового автомобіля, і називали прототип Vision In попередником серійної моделі. При цьому зображень кросовера Kushaq до недавнього часу офіційно не публікували, і лише днями в Мережі з’явилися перші ескізи. Судячи з оприлюднених зображень, товарна модель не буде сильно відрізнятися від концепту і піде в серію з дуже невеликими змінами.

Передня частина з характерною решіткою та розділеною оптикою збережеться практично в такому ж вигляді. Схоже, єдине що звідси прибрали – це підсвічування фальшрадіаторної решітки. Схожу ситуацію можна спостерігати й на боковинах, де в очі впадає схожа форма скління та емблема Skoda на передньому крилі. Що ж стосується дизайну задньої частини, то він типовий для автомобілів чеського бренду і з тими чи іншими відмінностями використовується мало не на всіх моделях.

Інформації про інтер’єр автомобіля поки толком немає, зате є досить цікаві дані про двигуни нового Kushaq. Спеціально для індійського ринку концерн VAG адаптує літрові та 1,5-літрові TSI, щоб складні турбомотори з безпосереднім уприскуванням легше переносили заправку місцевим неякісним паливом. Про те, чи будуть ці агрегати використовуватися на інших ринках, – поки не повідомляють.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!