Названі найкращі автомобілі на думку покупців

0
147

Американські дослідники опублікували щорічний рейтинг кращих автомобілів на основі відгуків їх власників. Експерти Consumer Reports оцінюють більш 250 моделей за такими параметрами як надійність, безпека, задоволеність власників та екологічність.

Лідерами серед брендів, стали Mazda (80 балів) і BMW (78). Третє місце поділили Subaru (76) і Porsche (76). Honda розділила п’яте місце з Lexus (по 75). Крім того, в десятку кращих брендів на думку покупців потрапили Chrysler (74), Buick (72), Genesis (66), Lincoln (53), Alfa Romeo (44), Land Rover (46), Mitsubishi (46) і Jeep ( 48).

Що стосується ТОП-10 кращих моделей, то кращою в категорії компактних автомобілів стала Toyota Corolla вартістю від 20 тис. доларів. У категорії субкомпактних кросоверів лідером став міський кросовер Mazda CX-30 за ціною від 22 тис. доларів. Еталоном серед гібридних автомобілів як і раніше залишається Toyota Prius з ціною від 24,5 тис. доларів.

У сегменті середньорозмірних седанів переміг седан Toyota Camry, доступний за ціною від 25 тис. доларів. Серед компактних кросоверів лідером за кількістю позитивних відгуків став Subaru Forester, який коштує від 24,8 тис. доларів, а в змішаній категорії універсалів підвищеної прохідності – Subaru Outback з ціною від 26,8 тис. доларів.

Kia Telluride вартістю від 32,3 тис. доларів здобув перемогу в категорії трьохрядний позашляховиків, а Honda Ridgeline з ціною від 36,5 тис. доларів – в сегменті пікапів. Тим часом середньорозмірний преміальний кросовер Lexus RX вартістю від 45 тис. доларів. Став найкращим у своїй категорії. І нарешті, Tesla Model 3 стала лідером серед електромобілів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!