Названо топ-5 найкрутіших поліцейський автомобілів

0
94

Мабуть всі знають, що самий незвичайний і дорогий автопарк є у поліції Дубая. У нього входять такі суперкари, як Bugatti Veyron, Porsche 918 Spyder і Lamborghini Aventador. Однак не тільки в ОАЕ співробітники правоохоронних органів пересуваються на дійсно крутих машинах.

Ми вирішили переглянути дані про поліцейські машини всіх країн і вибрати п’ятірку найкрутіших. Так, наприклад, на думку відразу ж приходить позашляховик Ford для американських служителів Закону – Ford Police Interceptor . Після того, як Ford представив поліцейський Interceptor другого покоління на автосалоні в Детройті в 2019 році, автовиробник повідомив про зростання кількості замовлень. Хоча в стандартну комплектацію позашляховика входить гібридна бензиново-електрична силова установка, опціонально доступний 3,0-літровий V6 з подвійним турбонаддувом , що забезпечує 400 к.с.потужності. У першому випадку максимальна швидкість складає «всього» 220 км / год, а в другому – 240 км / ч. Розгін до 100 км / год EcoBoost здійснює за 5,8 секунди проти 7,3 секунд у гібридного варіанту.

Поліцейський «перехоплювач» нового покоління розрахований на удар ззаду зі швидкістю 120 км / год, що є досить частим явищем у поліцейських, і має 17 варіантів забарвлення на додаток до кольорів для спецслужб. Автомобіль оснащений поліпшеним бічним захистом, який дозволяє краще захистити тих, хто знаходиться в кабіні.

Найдивнішою, але від цього не менш крутий, є машина поліцейських з Нідерландів – вони пересуваються на Spyker C8 Spyder . У нього під капотом розташувався 4,2-літровий восьмициліндровий агрегат від Audi, який передає всю потужність на задні колеса через 6-ступінчасту МКПП. Зібраний вручну спортивний автомобіль розвиває потужність 400 к.с. , Максимальну швидкість 300 км / год і може розігнатися до 100 км / год за 4,5 секунди . Правда на службі голландських поліцейських знаходиться всього один такий автомобіль.

А тепер згадаємо про преміальні автомобілі. Як щодо Lexus LC500 для поліції? А такий є. І пересуваються на нього правоохоронні органи Японії, а точніше поліція префектури Тотігі на сході Японії, для яких Nissan GT-R є вже звичною справою на службі держави. Купе Lexus LC500 було пожертвувано для служби в Мобільному транспортному підрозділі. Оновлений чорно-білій колірній схемою і червоними аварійними вогнями, LC500 дуже добре справляється з затриманням злочинців завдяки своєму атмосферному V8 . А завдяки Казуо Накамурі, керівнику компанії Lexus, який подарував розкішне купе, вулиці Тотігі ніколи не будуть колишніми.

А тепер повернемося в ОАЕ, про які ми згадали на самому початку нашого рейтингу. На службі місцевої поліції безліч рідкісних і дорогих суперкарів – так вони і можуть їх собі дозволити, тому що є провідною нафтовидобувною країною. Але чи чули Ви коли-небудь про Lykan HyperSport ? Той самий, який брав участь в зйомках однієї з серій фільму «Форсаж». Цей суперкар вартістю 3,4 млн доларів був придбаний в середині 2015 року, щоб продемонструвати, що в країні є свої високі стандарти для поліцейських машин. Компанія W Motors, заснована в Лівані, випускала лімітований тираж Lykan HyperSportв період з 2013 по 2017 рік. Це було створення ліванських і італійських інженерів. Що стосується продуктивності, то під капотом цього спортивного автомобіля розташувався 3,7-літровий опозитний двигун , доповнений турбонаддувом. Його розробляла відома на весь світ компанія Ruf Automobile. І останнє, але не менш важливе: він видає 740 к.с. потужності і розганяється до 100 км / год за 2,8 секунди.

Ну завершимо наш рейтинг автомобілем з автопарку Австралії. Ні, у них немає свого ексклюзивного бренду, місцева влада не розщедрилися на ексклюзивний суперкар, зібраний вручну. Але ця машина не менш примітна – BMW M5 Competition . Свого часу, а якщо бути точним, то в 2019 році, поліція Вікторії взяла кредит на покупку BMW M5 Competition терміном 12 місяців.

Нагадаємо, що під капотом M5 Competition влаштувався 4,4-літровий V8 з двома турбінами, що працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач, яка передає потужність на всі чотири колеса. Цей розкішний спортивний седан потужністю 617 к.с. може зловити будь-якого порушника. Це найшвидша поліцейська машина в відомстві Австралії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!