Skoda напередодні дебюту показала дизайн нового Kushaq

0
124

Перші дизайнерські начерки показують потужну передню частину нового Skoda Kushaq , назва якого походить від давньоіндійської мови санскриту. Написання букв « K » і « Q » відповідає номенклатурі Skoda, чиї кросовери називаються Kodiaq, Karoq і Kamiq . Слово « Kushaq » означає « цар » або « імператор ». Різко окреслені, що складаються з двох частин передні фари, що переходять в широку решітку радіатора Skoda , створюють ефектний вигляд. Вражаючий передній бампер із захистом днища підкреслює атлетичний екстер’єр позашляховика.

На другому ескізі зображено задня частина новинки, яка має чітку структуру і обрамлена подовженим спойлером на даху і масивним заднім дифузором в бампері. Задні ліхтарі среднеразмерного позашляховика мають фірмові кристалічні структури бренду, а напис « Skoda » розташувалася на кришці багажника.

Що стосується технологій, Skoda Kushaq і інші майбутні серійні моделі для індійського ринку зібрані на платформі MQB-A0-IN , розробленої місцевим підрозділом марки. Вона відповідає новим, більш суворим вимогам безпеки і викидів в Індії. При запланованому 95-відсотковому рівні локалізації нових автомобілів технічна розробка ведеться в Технологічному центрі Skoda Auto в Пуне.

Випуск нового Kushaq відкриває нову еру для Skoda Auto на Індійському субконтиненті. Це регіон, де чеський виробник автомобілів контролює діяльність всієї групи Volkswagen в рамках проекту INDIA 2.0. Світова прем’єра нового Skoda Kushaq відбудеться в березні 2021 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!