Mercedes-Benz EQC отримав дві нові версії

0
72

Німецький автовиробник розширив асортимент пропонованих модифікацій кросовера EQC двома новими виконаннями – EQC 400 4MATIC і EQC 400 4Matic AMG Line.

Базове виконання електричного кросовера Mercedes тепер пропонується в Німеччині за ціною від 66 тис. євро, тоді як «заряджена» версія оцінюється від 73,2 тис. євро.

EQC 400 4Matic AMG Line отримав однойменний пакет, який включає чорну решітку радіатора з хромованими елементами, особливий передній бампер, глянцеві чорні вставки, функціональні повітроводи, більш широкий задній бампер, чорний дифузор з хромованою обробкою, кожухи бічних дзеркал, пофарбовані в колір кузова, і 19-дюймові легкосплавні диски сірого танталового кольору.

У стандартну комплектацію також входять передні спортивні сидіння зі специфічним малюнком AMG, оббивка зі шкіри Artico і мікрофібри Dinamica, сіра декоративна строчка, шкіра Nappa на приладовій панелі, контрастна строчка, чорні дверні карти з чорної прострочкою, обробка з вуглецевого волокна антрациту, спортивне рульове колесо , обтягнуте шкірою, спортивні педалі з чорними гумовими вставками, хромовані дверні штифти і килимки AMG.

У версію EQC 400 4Matic AMG Line також увійшли пакет внутрішнього освітлення, пакет комфорту і дзеркал, кришка багажного відділення з функцією easy-pack, тепло- та шумоізолюючі скла, преміальна аудіосистема, зовнішнє освітлення та активну систему допомоги при парковці.

Починаючи з січня 2021 року Mercedes EQC буде оснащуватися зарядним пристроєм на 11 кВт, що дозволяє набагато швидше заряджати акумулятор ємністю 80 кВт / г від домашньої станції або на громадських зарядних станціях.

Нагадаємо, що двомоторний версія електричного кросовера видає 408 к.с. потужності і 760 Нм крутного моменту, що дозволяє йому розганятися до 100 км / год за 5,1 секунди, а також до 180 км / год максимальної швидкості.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!