Компанія Kia показала перший автомобіль з новими логотипами

0
124

Повнорозмірний седан Kia K7, відомий на низці ринків як Kia Cadenza, який випускається з 2016 року. Однак незабаром його перестануть виробляти, а ім’я K7 забудуть. Але корейська компанія не відмовиться від великої передньопривідною четирьохдверки: на зміну K7 прийде модель K8. Kia опублікувала її перші фотографії.

На седані довжиною 5015 мм відпрацьовується новий стиль марки. У передньому бампері – величезна решітка з ромбоподібним малюнком. Хижий оскал фар нагадує Ford Mondeo п’ятого покоління. Солідний і в міру динамічний профіль покликаний викликати асоціації з «яхтами, що пливуть в спокійних водах». Задні світлодіодні ліхтарі розтягнулися вздовж всієї корми. Коротка кришка багажника і похилий дах виконані в стилі лифтбека, однак це лише дизайнерський прийом.

Також на седані застосований новий логотип марки, представлений в січні 2021 року. Графіка отрисовать з навмисною симетрією вертикальних ліній всіх трьох букв і діагональних ліній K і A. Поки виробник не публікує знімки інтер’єру. Технічні характеристики теж тримаються в секреті. Вся інформація про новинку буде оприлюднена в найближчі дні.

Продажі Kia K8 в Південній Кореї почнуться пізніше в 2021 році. Після дебюту на домашньому ринку седан з’явиться і в інших країнах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!