ТОП-10 сімейних авто з великим багажником і кліренсом

0
1454

Раніше мати сім’ю з 6-8 чоловік означало забути про круті і швидкі машини на користь громіздких мінівенів і мікроавтобусів. Ця жертва – своєрідний обряд при переході на новий етап життя. Але сьогодні у покупців, які цікавляться сімейними авто, набагато більше варіантів. Причому деякі не менш круті, ніж модні суперкари, завдяки сучасним технологіям і просунутому дизайну.

Сімейним автомобілям доводиться змагатися з конкурентами не тільки за стилем і продуктивності, але і витримувати напругу нескінченних поїздок. Батьки ніколи б не побажали виявитися на узбіччі зі своїми дітьми. Такі машини також повинні бути зручними, мати ергономічний інтер’єр з зносостійкими оздоблювальними матеріалами, володіти надійними ходовими компонентами, хорошим кліренсом, міцним корпусом і величезним багажником, бути невибагливими до палива і невибагливими в обслуговуванні.

Великі сучасні SUV можуть запропонувати затишок універсалу, високу позицію і можливості позашляховика, простір MPV і відчуття розкоші лімузина, а часом і об’єднати все це. Ось кілька варіантів, відмінно підходять для сімейних поїздок.

Kia Sorento

Доводячи, що якість є не тільки для дуже багатих людей, Kia Sorento залишається скромним героєм в класі великих повнопривідних автомобілів. Він не може зрівнятися з престижними моделями Audi або Land Rover, але виграє від величезного салону для семи осіб та місткого багажника (до 2100 л зі складеними кріслами). Sorento також може буксирувати до 2500 кг, що робить його чудовим транспортним засобом для перевезення трейлера або човна.

Land Rover Discovery

Оновлений Discovery з’явився давно, але очікування того варте. Демонструючи великий стрибок з точки зору технологій і полегшена вага завдяки передовим методикам виробництва, він став ще більш престижним і бажаним сімейним позашляховиком. Discovery і раніше величезний: в ньому вистачає місця для семи осіб, і навіть коли всі крісла зайняті, в багажнику залишається 258 літрів для речей.

Skoda Kodiaq

Kodiaq, що входить в лінійку кросоверів Шкоди поряд з більш компактним Karoq, виглядає як справжній сімейний позашляховик, а не звичайний міський кросовер. Дорослий стиль зовні доповнюється відчуттям вишуканості всередині. У затишному, ергономічному інтер’єрі використані вражаючі матеріали, якісні і зносостійкі.

Volvo XC90

Вольво завжди мав репутацію виробника розумних і практичних машин, і не дивно, що бренд вирішив проявити себе на ринку SUV. XC90 швидко став одним з найпопулярніших кросоверів в Європі і залишався затребуваним протягом чудових 12 років. Це забезпечило міцний фундамент і хороші перспективи для другого покоління.

Audi Q7

Дизайн Audi залишається одним з найяскравіших на дорозі, і явну візуальну перевагу флагманського позашляховика Audi Q7 можна заперечувати. Незграбні лінії, які були присутні в попередніх моделях, пом’якшилися після поновлення в 2019-м, але SUV як і раніше виглядає солідно і дорого. Під металом автомобіль не менш вражаючий. Існує ряд дизельних двигунів, всі з яких досить економічні, і є високопродуктивна версія під назвою SQ7 для любителів чогось погарячіше.

Peugeot 5008

Пежо 5008 є одним з найбільш привабливих сімейних автомобілів: в його семимісній кабіні достатньо місця для життя. Міцна конструкція і солідна зовнішність в поєднанні з високою посадкою привертає широку аудиторію. Всередині вражає футуристична приладова панель з ергономічними елементами управління, модний приладовий дисплей (i-Cockpit власної розробки Peugeot) і добре оформлена каюта. П’ять основних сидінь просторі, але третій ряд більш тісний, і при його використанні, природно, обмежується речовий простір.

Range Rover

Творці оригінального Range Rover були б здивовані, побачивши, наскільки далеко він пішов від зручного, але не яскравого прототипу. Сьогоднішня модель більше схожа на приватний літак з великими колесами, ніж просто на цивілізований автомобіль, але позашляхова майстерність і раніше залишається високою. Незалежно від того, витратите ви більше грошей або менше, вам гарантовані Зробіть процес керування автомобілем в оточенні шкіри, дерева і новітніх технологій.

BMW X7

BMW взяв розкіш, комфорт і технології седана 7-ої серії і переніс їх у великий кросовер, розрахований на сім осіб. Результатом став вражаючий X7, красень-автомобіль з величезним внутрішнім простором і потужних двигунів на вибір.

Volkswagen Touareg

Туарег вважається спорідненою моделлю Audi Q7 під маркою VW. Йому не вистачає амбітності Audi і відсутній додатковий третій ряд сидінь – з цих двох причин він автоматично видаляється зі списків бажань багатьох покупців.

Porsche Cayenne

Сміливе рішення Porsche про випуск Cayenne ще в 2002 році допомогло підготувати грунт для ряду розкішних і дорогих кросоверів, орієнтованих на сім’ю. За час свого існування Cayenne пережив чимало змін, але це як і раніше приголомшливо красива і талановита машина, яка, особливо в неймовірно швидкою формі Cayenne Turbo, не боїться кидати виклик законам фізики. Деякі конкуруючі бренди підхопили його ідею і продовжили розвиватися в цьому напрямку, випустивши на дорогу власні високопродуктивні моделі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!