Названо позашляховики, які здатні скласти конкуренцію Toyota Land Сruiser Prado

Час читання: 2 хв.
0

Японський позашляховик Toyota Land Сruiser Prado вважається однією з найбільш затребуваних і популярних на українському ринку моделей в своєму сегменті. У той же час, відзначають експерти, існує цілий список моделей, які ні в чому не поступаються легендарному “Крузаку” від японського концерну Toyota і навіть можуть скласти йому конкуренцію.

Всього до рейтингу потрапили чотири моделі, причому, всі вони належать японським автомобільним маркам.

Реклама

Lexus GX

Так, перше місце в рейтингу автомобілів, які не поступаються за показниками «еталонному» зразком, дісталося ще одному дітищу концерну Toyota – Lexus GX. Ця модель, крім усього іншого, є ще й найдорожчим учасником рейтингу, зате за рівнем оснащення і комфорту він вважається лідером сегменту. Крім того, окрему увагу заслуговує і технічна начинка позашляховика. Наприклад, він оснащується високоефективним 296-сильним двигуном з робочим об’ємом 4,6 літра.

Toyota Fortuner

На другій позиції опинився Toyota Fortuner, який має помітно більш скромний цінник, ніж у Prado в порівнянних комплектаціях. Даний автомобіль заснований на шасі популярного пікапа Hilux і володіє солідним запасом по міцності і надійності. Більш того, під кришкою капота ховається та сама силова установка, яку виробник встановлює в Land Сruiser, мова про 2,7-літровому бензиновому двигуні, а також про 2,8-літровому дизелі.

Mitsubishi Pajero IV

Трійку лідерів замикає позашляховик Mitsubishi Pajero IV на інтегрованій рамі, що зводить ризики утворення корозії до мінімальних значень. У всьому іншому цей автомобіль практично нічим не поступається конкуренту від Toyota, причому, стосується це і динаміки, і прохідності, і навіть комфорту. У моторну лінійку моделі входять бензинові силові установки з робочим об’ємом 3,8 і 3,0 літра, а також дизельний двигун на 3,2 літри.

Mitsubishi Pajero Sport

Останнім у списку став не менш легендарний Mitsubishi Pajero Sport, побудований на базі пікапа Mitsubishi L200. Головна перевага цієї моделі полягає в більш доступному ціннику при збереженні виражених позашляхових якостей. Більш того, на бездоріжжі Pajero Sport пропонує помітно більше можливостей, ніж Prado, хоча б за рахунок кращої геометричній прохідності і фірмової системи повного приводу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!