Топ-10 автомобілів з надійною підвіскою

0
2719

Підвісні системи суб’єктивні і нескінченно обговорюванні. Їх не можна оцінити, просто оглянувши автомобіль, тому сотні моделей мало не щодня тестуються експертами і автолюбителями (завдяки чому відбувається регулярний приплив свіжих роликів на YouTube).

Складаючи топ-список машин з найбільш надійною підвіскою, ми фізично не могли охопити весь спектр машин, гідних похвали, але постаралися навести приклади з різних класів. Отже, ось десять автомобілів масового споживання з довговічними підвісними системами.

Renault Logan

Сімейний автомобіль з приємною ціною, якісний і довговічний. Можливо, вид Логана не справить враження ваших сусідів, але він практичний, економічний і зручний, а під його «шкірою» ховаються надійні механічні елементи, включаючи зразково міцну ходову частину.

Nissan Almera

Це добре складений, красивий і елегантний сімейний седан, при цьому простий, недорогий і довговічний. Витривала підвіска – одна з головних принад даної моделі. Виготовлена ​​з високоякісних компонентів і добре налаштована, вона настільки надійна, що заслужила в народі титул «невбиваної».

Skoda Octavia

Ще один народний улюбленець, вкрай рідко доставляє проблеми з механікою. Рульове управління легке, відгук швидкий, двигун надійний, ходова запросто справляється з українськими дорогами (якщо, звичайно, вони не усіяні дірами, що змушують нервувати навіть власників позашляховика).

Acura MDX

Honda – один з виробників, відомих своєю якістю, і його підрозділ Acura, що випускає автомобілі преміум-класу, це підтверджує. MDX поставляється без важкого шасі сходового типу і жорсткої підвіски, як у повнорозмірних вантажівок або позашляховиків. Це звичайний кросовер з відповідними технологіями і компонентами, але він як і раніше здатний проїхати сотні тисяч кілометрів без великих витрат на ремонт. Це показує, наскільки велике значення може мати ефективна розробка, якісні матеріали та високі стандарти збірки.

Toyota Tacoma

Пікап середнього розміру швидко став популярним завдяки своїм компактним розмірам, потужному двигуну, міцної механіці і загальної довговічності. В даний час Tacoma продається з заднім або повним приводом в різних варіаціях, що відрізняються конфігурацією кабіни і кузова. Покупцям також пропонується довгий список додаткових опцій.

Honda Accord

Ця звичний міський легковик заслуговує свого місця в списку найбільш довговічних машин. Немає необхідності представляти Accord автолюбителям, оскільки він знаходиться на ринку з 1976 року. Переживши чимало модернізацій, з кожним новим поколінням модель стає все краща, спокушаючи покупців доступною ціною, безліччю опцій і надійної механікою.

Toyota Sequoia

Цей повнорозмірний позашляховик побудований на базі вантажних пікапів і використовує шасі Tundra . Незважаючи на те, що модель не так популярна в Європі чи Азії, як в Америці, вона як і раніше користується попитом серед шанувальників Toyota.

Chevrolet Tahoe

Більшість автолюбителів знають, що Chevrolet Tahoe є механічним клоном зразкового сімейного позашляховика GMC Yukon. За винятком кількох деталей, дизайну і назви, все інше практично ідентичне. Його можна охарактеризувати чотирма словами: великий, просторий, потужний і якісний.

GMC Sierra 2500HD

Цей великовантажний пікап входить в число найпопулярніших моделей на американському ринку, але користується успіхом не тільки на батьківщині. Він відомий у всьому світі завдяки міцним компонентам, потужним бензиновим або дизельним V8, потужному шасі і довговічній підвісці, за рахунок чого здатний роками безвідмовно працювати, буксируючи трейлери та перевозячи тяжкості на великі відстані.

Land Rover Defender

Історія Defender налічує кілька десятиліть. Оригінальні моделі Land Rover, випущені в 1948 році, були одними з найздібніших «похідних» машин, які коли-небудь знав світ. З тих пір вони зазнали чимало змін і стали набагато розкішніше, але це не заважає їм виконувати завдання, для якої розроблялися їх предки – прокладати шлях по пересіченій місцевості.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!