Названі найдешевші автомобілі в 2021 році

0
967

У багатьох випадках найбільша проблема, з якою стикаються автомобілі в дешевому сегменті ринку, – це наявність старих альтернатив, що пропонують більший комплект, кращий двигун і, часто, більше бажаний значок за ті ж гроші. Знову ж таки, багато людей вважатимуть за краще вкласти свої гроші в явно кращу машину з пробігом в кілька тисяч километрів, але привабливість нової моделі з повною гарантією і фінансовими можливостями, які не завжди доступні для покупців уживаних автомобілів, як і раніше сильна.

Отже, ми оцінили неминущу привабливість дешевої машини, тепер приступимо до справи. Які найдешевші нові автомобілі зараз продаються?

Dacia Sandero – Від 3 826,00 $ до 7 848,00 $

З гордістю рекламуючи свій хетчбек Sandero як найдешевший автомобіль у продажу протягом декілька років, Dacia стала однією з головних історій успіху автомобільного ринку за останній час. Бюджетний бренд Renault зробив собі ім’я, пропонуючи прості автомобілі без надмірностей за неймовірно низькими цінами, і покупці задоволені цим.

Citroen C1 – Від 3 750,00 $ до 11 500,00 $

Citroen C1 є найдоступнішим автомобілем для міста в даний час. Його невеликі розміри дозволяють легко їздити по вузьких міських вулицях, хоча це також означає, що це не найпросторіший міський автомобіль з доступних з точки зору простору для ніг ззаду, ні з точки зору багажного відділення, пропонуючи тільки 196 літрів з піднятими сидіннями.

Kia Picanto – Від 3 555,00 $ до 14 395,00 $

Посівши третє місце в опитуванні Driver Power 2019 року з подальшим підтвердженням звання кращого міського автомобіля 2020 року, власники явно люблять свої Kia Picantos. Легко зрозуміти, чому, так як маленький міський автомобіль пропонує приголомшливу якість їзди і великий список комплектів, який суперечить його невеликим розмірам і низькою ціною покупки.

Renault Twizy – Від 4 800,00 $ до 6 999,00 $

Чи є Renault Twizy автомобілем? Крихітний двомісний електричний чотириколісний автомобіль виглядає як футуристична концепція дизайну автосалону і офіційно класифікується як тяжкий квадрицикл, але для його водіння необхідні повні водійські права. Версія Expression початкового рівня – одна з найдешевших машин у продажу.

Dacia Duster – Від 7 013,00 $ до 15 559,00 $

Позашляхові можливості Dacia Duster не мають собі рівних в цій ціновій категорії, і вам доведеться витратити тисячі доларів, щоб отримати таку ж здатність їздити куди завгодно від іншого нового автомобіля. На дорозі Дастера легко управляти, але він не особливо привабливий або вдосконалений через свою схожість з Nissan Juke Mk1 – щось можна пробачити, з огляду на схильність автомобіля до бездоріжжя. Командна позиція водія і легке рульове управління означають, що Duster також легко маневрувати по місту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!