З’явилися перші зображення нового універсала Logan

0
805

Видання «Колёса.ру» на основі шпигунських фотографій прототипу нового універсала Dacia Logan розробила рендери майбутньої новинки.

Нагадаємо, що в жовтні 2020 року припинилося випуск універсала Dacia Logan MCV . Тепер же компанія готує наступника моделі, який буде базуватися на основі нових Logan / Sandero , які дебютували у вересні. А поки незалежні дизайнери розробили рендерние зображення нового універсала Dacia Logan .

Судячи з представлених рендерів, в передній частині і до центральної стійки новий універсал Logan буде ідентичний хетчбеку і седану які дебютували раніше. При цьому задня частина новинки буде оригінальною: вона стане практично вертикальною, що сприятливо відіб’ється на транспортному засобі та практичності. На кормі з’являться вертикальні ліхтарі в стилістиці моделей Volvo .

Оновлений універсал Dacia Logan буде базуватися на тій же платформі CMF-B , що і модернізовані седан Logan і Хетбчек Sandero . Базовим двигуном новинки може стати 3-циліндровий 1,0-літровий бензиновий мотор, на седані і хетчбек є кілька його модифікацій: базова SCe потужністю в 65 л.с., турбірована 90-сильна і двохпаливна Eco-G з віддачею в 100 к. с. Коробки передач – МКПП з п’ятьма або шістьма ступенями, а також варіаторная трансмісія. Дебют новинки може відбутися в 2022 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!