Названо топ-5 кросоверів для молоді

0
3594

Фахівці в сфері автомобільної аналітики представили рейтинг найкращих кросоверів, які віддають перевагу молоді люди на території України. При складанні враховувалася вартість моделі, стиль екстер’єру, а також опціональний набір.

І перше місце зайняв кросовер бренду Geely під назвою Coolray. Модель оснащується турбомотором з об’ємом в півтора літра. Перша сотня буде досягнута за 8,4 секунди.

Друга сходинка дісталася новому Renault Arkana. Купе-кросовер за такою ціною практично не має хорошого опціону. Однак екстер’єр моделі привертає все більше молодих покупців.

Третій рядок дістається бренду Changan і моделі CS35 Plus. Автомобіль здатний вразити екстравагантним зовнішнім виглядом і невеликими габаритами. Особливо привертають увагу об’ємні арки для коліс, виштамповки на бокових дверях і дизайн дисків.

Четверта позиція це Volkswagen Tiguan. Машина привертає оригінальним дизайном дисків, шильдиками і блискучою дахом.

Замикає рейтинг найдорожча модель. Це машина Haval F7. За таку вартість власник отримає під капот досить потужний і спритний турбований агрегат, а екстер’єр прикрасить антена, що нагадує за своєю формою акулячий плавник.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!