Названо кращі авто для зимової погоди: легко впораються з поїздкою по льоду і снігу

0
685

Автомобільні експерти, які раніше назвали кращі компактні електромобілі, розповіли про найоптимальніші автомобілі для зимової погоди – ці машини краще за інших справляються з викликами погоди на льоду і по снігу.

Про це пише видання AvtoNews.

До рейтингу кращих автомобілів для зимових доріг увійшли турбовані автомобілі з повним приводом.

1. Mitsubishi Lancer Evolution IX

Цей автомобіль по праву є безперечним лідером серед автомобілів для зимових доріг – він буквально створений для екстріму. Авто забезпечене 280 к.с. з 355 Нм моменту при 3500 об/хв і має добре захищене сталевою пластиною днище.

2. Subaru Impreza WRX STI

Цей автомобіль має 265 к.с., які справляють незабутнє враження під час водіння, а 343 Нм крутного моменту при 4000 об / хв і зовсім можуть позбавити дару мови. Impreza з повним приводом лише на кілька кроків відста від лідера даного рейтингу.

3. Audi A4

Модель A4 з двигуном 2.0 TFSI є автомобілем, яким дійсно дуже просто керувати на засніжених дорогах. Незважаючи на всього 200 кінських сил, керувати машиною з неймовірною системою стабілізації – нереальне задоволення.

4. Mazda 6 MPS

Авто екіпіроване турбомотором 2.3 DISI потужністю 260 к.с., що відповідає за обертання передніх коліс і автоматичне підключення заднього моста. MPS зарекомендувала себе якнайкраще під час зимової презентації, однак в умовах сухих доріг вона була вже не настільки переконлива.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!