Кросовер Renault Captur отримав нову версію RS Line

0
520

Модель Renault Captur отримала на європейському ринку заводське виконання RS Line. Як заявили представники французької компанії, дана версія була натхненна світом автоспорту.

Виконання Renault Captur RS Line відрізняється від стандартного кросовера іншим переднім бампером з сотовідними гратами повітрозабірника, формою патрубків вихлопної системи і посиленим тонуванням півсфери в задній частині кузова. Також на кузові моделі є шильдики, що позначають нову версію, і 18-дюймові колісні диски.

У салоні Renault Captur RS Line знаходяться рульове колесо і важіль КПП, обтягнуті перфорованою шкірою і мають червону прострочку. Також присутні червоні акценти на кріслах, дефлекторах і тунелі підлоги. При цьому саме торпедо прикрасили вставкою «під карбон». У список оснащення Captur RS Line входить електронна приладова панель з 10-дюймовим дисплеєм, партронік, камера заднього огляду, електрохромноє дзеркало заднього виду і бездротова зарядка.

Крім дебюту версії RS Line , автовиробник повідомив про перегляд силової лінійки моделі, з якої прибрали дизельні двигуни. Тепер моторна гамма включає в себе бензинові агрегати потужністю 90 і 140 к.с. і Бітоплівний 100-сильний мотор TCe . Також Captur можна придбати в Європі з заряджається гібридною установкою, яка видає 160 к.с. ( E-Tech Plug-in Hybrid 160 ).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!