Названо найкращі гібридні автомобілі 2021 року

0
1236

Електрифіковані автомобілі стають все більш частим явищем на наших дорогах завдяки політичному тиску і екологічному тиску, не кажучи вже про бажання громадськості заощадити на паливі, і особливо гібриди лідирують. У міру того, як технології розвиваються швидкими темпами, то, що колись було дивною концепцією, тепер необхідно для значної частини покупців, а кращі гібридні автомобілі дуже популярні.

Автомобілі з помірним гібридом сподобаються тим, хто не хоче турбуватися про підзарядку, оскільки вони включають в себе невеликий електродвигун, який використовується виключно для підтримки двигуна, а не працює незалежно від нього. М’які гібриди – зазвичай найдешевший спосіб придбати гібрид, але чисто електричного водіння не існує.

Оскільки виробники досягають постійно покращувати балансу між продуктивністю і ефективністю, гібриди всіх типів грають ключову роль в скороченні розриву між автомобілями з двигуном внутрішнього згоряння і повністю електричними автомобілями.

Нижче ви знайдете наш список 10 кращих гібридних автомобілів в продажу, включаючи суміш наших улюблених модулів і звичайних гібридних моделей.

1. Mercedes E 300 e / 300 de

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!