Як виглядатиме новий кросовер Nissan Qashqai

0
843

Nissan Rogue Sport, нарешті, отримає нове покоління. Японська компанія підтвердила, що кросовер, відомий в деяких частинах світу як Qashqai, буде представлений 18 лютого. Приблизно за тиждень до дебюту ми маємо два рендери, які попередньо показують, чого очікувати від його зовнішнього дизайну.

Nissan вже показував новий кросовер, і ми також бачили його тестування на дорогах загального користування під камуфляжем. У TopElectricSUV включили всю попередню інформацію про новий Rogue Sport / Qashqai та створили кілька вірогідних віртуальних малюнків.

Більше ніж очевидно, що нове покоління моделі буде застосовувати еволюційний підхід з точки зору зовнішнього вигляду. Розміри, ймовірно, залишаться майже незмінними, а загальний профіль також буде дуже подібним. Більш гостра передня частина з V-подібною решіткою Nissan створить більш динамічний зовнішній вигляд.

Ми трохи скептично ставимось до дизайну фар, але шпигунські фотографії моделі насправді натякали на їх нетрадиційну форму, тож нам, мабуть, доведеться з цим просто розібратися. Автівка отримає більш масивний передній бампер.

Ці візуалізації пропонують дуже стриманий вигляд задньої частини, що сильно нагадує нам про вихідну модель. Знову ж таки, це те, що показують шпигунські фотографії, але ми сподіваємось, що кінцевий продукт буде мати трохи більш орнаментований задній бампер і, можливо, більш захоплюючу пару задніх ліхтарів.

Залишилося лише дев’ять днів до повного дебюту нового Rogue Sport / Qashqai, нам не доведеться чекати занадто довго, щоб з’ясувати, чи ці візуалізації є точними. Залишайтеся з нами, оскільки ми очікуємо, що за останні дні до розкриття з’явиться більше тизерів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!