Ford представив оновлені гібридні Ford S-MAX і Ford Galaxy

0
106

Нові гібридні силові агрегати Ford S-MAX і Galaxy скорочують викиди CO2 автомобілями приблизно на 10% в порівнянні з аналогічними дизельними агрегатами EcoBlue.

Ford випустив нові гібридні версії мінівенів S-MAX і Galaxy, покликані запропонувати покупцям більш практичні альтернативи гібридним позашляховиків Toyota C-HR і Kia Niro. Обидва зараз продаються у Великобританії за ціною від 36 535 фунтів стерлінгів за S-MAX і 38 695 фунтів стерлінгів за Galaxy.

Гібридна силова установка Ford ставиться на обидві моделі і складається з 2,5-літрового чотирициліндрового бензинового двигуна, компактного електромотора і акумуляторної батареї ємністю 1,1 кВт / г. Комбінована потужність агрегатів складає 187 к.с. і 200 Нм крутного моменту.

Оскільки акумуляторна батарея розташована під підлогою багажника, S-MAX Hybrid зберіг ті ж показники обсягу багажника, що і стандартний автомобіль. Навіть з усіма сімома сидіннями у MPV є 285 літрів простору, але якщо скласти всі сидіння, вийде 2200 літрів, як у фургона. Galaxy також зберігає таке ж максимальний простір в багажнику, що і його чисті бензинові і дизельні виконання, – 2339 літрів.

Обидва автомобілі випускаються в оснащенні Titanium, яке включає 17-дюймові легкосплавні диски, світлодіодні ДХВ, датчик світла і задню сонцезахисну шторку. Також автомобіль отримав безліч опцій безпеки, включаючи розпізнавання дорожніх знаків, допомога при утриманні смуги руху, передні і задні датчики паркування і активний круїз-контроль.

Усередині покупці отримують тканинну оббивку салону, двозонний клімат-контроль, а також точку доступу 3G, 10,1-дюймовий екран повністю цифровий панелі приладів і 8-дюймовий тачскрін інформаційно-розважальної системи.

S-MAX Hybrid також доступний в спортивній версії Ford ST-Line і орієнтованої на комфорт модифікації Vignale. Моделі ST-Line також оснащені спортивним рульовим колесом з підігрівом, алюмінієвими педалями, чорної обшивкою стелі і парою спортивних сидінь з підігрівом і електричним регулюванням, оброблених замшею і шкірою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!