Названо позашляховики, які не поступаються Toyota Land Cruiser Prado

0
1996

Цей позашляховик є одним з кращих по прохідності і надійності в своєму класі. Однак є в Україні машини того ж класу, які можуть гідно конкурувати з Toyota Land Cruiser Prado.

Фахівці розповіли про машини, представлених у дилерів, які можуть скласти гідну конкуренцію Toyota Land Cruiser Prado, а в чомусь і перевершити японський позашляховик.

Mitsubishi Pajero Sport

Цей позашляховик з Японії коштує трохи дешевше, ніж його прямий конкурент, проте по прохідності перевершує його. Mitsubishi Pajero Sport побудований на базі пікапа L200 і оснащується фірмовою системою повного приводу під назвою Super Select. Моторна гамма представлена трьома силовими установками – 3,0-літровим бензиновим мотором, а також дизельними двигунами з робочим об’ємом 2,5 і 3,2 літра.

Mitsubishi Pajero IV

Цей позашляховик люблять за відмінну адаптацію до українських умов – вся справа у використанні інтегрованої рами, що дозволяє мінімізувати утворення корозії і іржі на кузові.

Базовим двигуном для Mitsubishi Pajero IV є 3,0-літровий бензиновий мотор. Також можна придбати автомобіль з 3,8-літровим бензиновим двигуном і дизельної силовою установкою з об’ємом 3,2 літра.

Toyota Fortuner

Цей автомобіль оновився в минулому році і став ще красивішим, статусніше і більш технологічні. При цьому вартість аналогічних комплектацій значно дешевша, ніж у Land Cruiser Prado. Основою для Fortuner стала платформа пікапа Toyota Hilux, що багато говорить про його прохідності. Моторна гамма така ж як у Land Cruiser Prado – 2,7-літровий бензиновий двигун і дизель на 2,8 літра.

Lexus GX

Цей автомобіль є повним аналогом Toyota Land Cruiser Prado, але вже в преміальному виконанні. Відповідно, і вартість у нього вище, ніж у конкурентів. Експерти сходяться на думці, що в своєму сегменті саме Lexus GX облдает кращим рівнем комфорту. Lexus GX пропонують з 4,6-літровим мотором, здатним видавати 296 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!