Які автобренди найбільше радують власників

0
469

Американське видання Consumer Reports опублікувало результати дослідження задоволеності автовласників своїми транспортними засобами. Воно показало, автомобілями яких марок водії задоволені, а від яких хотіли б скоріше позбутися.

Consumer Reports запитало у автовласників, купили б вони свою машину знову, якби була така можливість. Відповіді відсортували по маркам автомобілів і на їх основі сформували рейтинг за середнім показником задоволеності для модельного ряду.

У числі критеріїв, за якими респонденти виставляли оцінку автомобілів, задоволення від водіння, комфорт (рівень шуму і плавність ходу), робота електроніки, місткість місць для зберігання в салоні і відповідність ціни очікуванням. Статистика охоплює власників 369 тисяч автомобілів – в основному, 2018-2020 модельних років, а також «декількох автомобілів 2021 м.р.».

Список очолили Tesla, Lincoln та Ram. Більшість власників автомобілів цих марок заявили, що купили б свій автомобіль ще раз, в основному, за комфортабельність і задоволення від водіння. При цьому Tesla і Lincoln отримали «трійки» за п’ятибальною шкалою за електроніку. У числі аутсайдерів опинилися Cadillac, Nissan і Infiniti. Власники Infiniti поскаржилися на електроніку і вказали, що автомобілі даної марки невиправдано дорогі.

Рейтинг брендів

  1. Tesla
  2. Lincoln
  3. Ram
  4. Chrysler
  5. Subaru
  6. Hyundai
  7. Porsche
  8. Dodge
  9. Mazda
  10. Toyota
  11. Kia
  12. MINI
  13. BMW
  14. Ford
  15. Audi
  16. Honda
  17. Volvo
  18. Volkswagen
  19. Lexus
  20. Jeep
  21. GMC
  22. Chevrolet
  23. Mercedes-Benz
  24. Buick
  25. Cadillac
  26. Nissan
  27. Infiniti

Покупці автомобілів можуть використовувати цю інформацію, щоб зробити більш усвідомлений вибір при виборі моделі 2021 року відзначили автори дослідження.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!