Названо топ-5 дешевих але надійних авто

0
1277

Сьогодні у нас 5 найкращих авто за 50 тисяч гривень.

5 місце Volkswagen Golf 2

Volkswagen Golf 2. Модель випускалася до 91-го року. На 2 гольф встановлювалася ціла гама двигунів, від економічного 1,3 літра потужністю 55 кінських сил, до маленького звіра 1,8 з 139 шаленими кіньми під капотом. Іноді зустрічається опис 2-го гольфа з мотором v6 або g60, Але це по-перше рідкість, а по-друге просто небезпечно для життя. Є інжекторні і карбюраторні моделі. Всі двигуни прості і надійні, дуже ресурсні та ремонтопрігодним. Golf 2 передньопривідний автомобіль, але зустрічаються версії з миска муфтою, яка вводить в дію задні колеса як тільки починають пробуксовувати передні. На мій погляд для звичайної їзди оптимальний двигун RP. Це 90-й серії движок об’ємом 1,8 з моно уприскуванням. У справному стані і при нормальній їзді, по місту він витрачає близько 9 літрів 92-го бензину, a 90 кінських сил для машинки вагою 900 кілограм це непогано.

Golf 2 простий в обслуговуванні, багато роботи можна проводити самому, обслуговування відносно недороге якщо за машиною стежити вчасно, діагностувати і обслуговувати і не економити, то витрати можна мінімізувати, а машина оплатить вам з лихий своєю жвавістю, економічністю і надійністю.

4 місце Volkswagen Passat b3

Volkswagen passat b3 почав випускатися з 1988 року і продовжував випускатися ще п’ять років і за цей час став популярним і зібрав багато шанувальників. Кузов passat b3 не оцинкований, але не погано чинить опір корозії. Зазвичай іржа накопичується на днище, у дверних прорізах, на колісних арках. Що стосується двигунів, то тут є величезний вибір, від найслабших 1,6 літрових до потужного 2,8 літрового vr6. Найоптимальнішим є 16 клапанний, 2-х літрової потужністю 136 кінських сил, він непогано тягне автомобіль. Всі двигуни volkswagenдосить надійні.

Взагалі автомобіль відносно дешевий в експлуатації. При правильному догляді за ним, прослужить довгі роки. Не дарма так багато b3 колесить по нашій країні. Підвіска у passat надійна, проста і легко обслуговується. Відмінна машина для тих, хто хоче купити собі перший автомобіль.

3 місце Audi 80

Перше покоління audi 80 випускалася з 1986 по 1991 рік, а потім з’явився модернізований автомобіль з кузовом, який отримав позначення b4 . Його робили до 94 -го року. Підтриманий audi 80 відрізняється високою надійністю, простотою обслуговування і невисокими цінами на запчастини.

Під капот audi 80 встановлювали дуже багато двигунів, треба відразу сказати, що всі двигуни надійні і хоча деякі з них мають свої особливості. Двигуни відрізняються пристойним ресурсом, що дуже важливо, гарною ремонтопридатністю. Ремонт 4-х циліндрових моторів коштує недорого, а запчастин скрізь у надлишку. Крім того 4-х циліндрові агрегати легше, завдяки чому менше зношується підвіска, та й самі деталі тут доступні. Ремонт більш потужних 5-й циліндрових моторів обходиться вже дорожче, хоча і у них великої проблеми з надійністю немає. Ну а 6-ти циліндрові двигуни механіками взагалі визнаються практично вічними.

2 місце Mercedes-Benz w201

Mercedes w201 вперше було надано публіці в 82 -му році як найменший mercedes. Багато називають цей mercedes 190-им , хоча насправді його кузовний індекс w201 . Кузов дуже міцний і надійний, який перевірений довгим часом. Більшість автомобілів вже пройшли кордон в 350 тисяч кілометрів і про це кузові можна сказати, що він дуже надійний і добре чинить опір корозії.

Всі двигуни при правильному обслуговуванні і належному догляді дуже довговічні, бензинові здатні пройти пробіг більше 500 тисяч кілометрів, а дизельні зарекомендували себе ще краще. Вони здатні пройти ще більше, до 1-го мільйона кілометрів. Автомобіль завжди задньопривідний, оснащувався 4-х або 5-ти ступінчастою механікою і автоматом. Механіка більш надійна, у автоматичної коробки може підтікати масло, так що при покупці автомата потрібно бути особливо обережним і ретельно перевірити її і згодом стежити за рівнем масла. Підвіска у цього автомобіля просто казка, відмінно підходить для наших убитих доріг. Автомобіль дуже надійний, красивий і добротний. 

1 місце Audi C4

Вона поєднувала в собі всі кращі риси фірмового стилю, чудову якість збірки, 3-х річна гарантія на лакофарбове покриття і 10 років гарантія від наскрізної корозії кузова стали відмінною рекламою для audi 100 серії c4 . Audi 100 розглянутого покоління дебютувала в 90-му році. Audi 100 -це бренд старої машини, надійний, комфортний і престижний і одночасно недорогий автомобіль оснащувався багатим набором двигунів. Є з чого вибрати, 4-х циліндрові мотори підкуповують своєю простотою і надійністю, а також низькими показниками витрати палива, 6-ти циліндровий мотор і вважається оптимальними для бізнес-класу, представницькі, потужні і безшумні.

Правда обслуговування обходиться значно дорожче. Штатної для всіх двигунів була 5-ти ступінчаста механічна КПП . Під замовлення встановлювали автоматичну 4-х діапазонну гідромеханічну з електронною адаптивною системою. Всі коробки надійні і довговічні. Audi 100 подібно своїм побратимам має оцинкований кузов, тому іржаві машини рідкість, якщо звичайно вони не биті. Цей автомобіль безсумнівно є одним з кращих з того, що можна придбати зараз за ці гроші.

Ось і все дорогі друзі. А які автомобілі віддаєте перевагу ви і на чому ви їздите?

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!