Авто

Названо 4 найбільш надійних французьких авто

Share

Всі прекрасно знають, що французи свого часу дуже сильно зіпсували собі ситуація з деякими автомобілями, які чесно кажучи вийшли дуже вже поганими і максимально ненадійними. Але час іде і всі вчаться на своїх помилках. Зараз же французи роблять досить непогані і надійні автомобіль, тільки в більшій частині вони дуже сильно перегинають планку з ціноутворенням на деякі моделі своїх автомобілів. Через це вони не популярні в нашій країні і багато просто за ті ж гроші віддають переваги іншим виробникам.

Але нам стало цікаво, які моделі авто з усього модельного ряду французів, які продавалися у нас виявилися найнадійнішими і які сміливо можна розглядати до покупки. Тож почнемо!

Peugeot 307

І почнемо з досить непоганого міського хетчбека, який свого часу мав непогані показники з продажу. У 2005 році автомобіль отримав рестайлінг, де досить сильно змінився по дизайну і інтер’єру і отримав більш свіжий і молодіжний зовнішній вигляд. Крім ця модель має багато варіантів кузова: універсал, кабріолет, трьох або п’яти місцевий хетчбек.

Так само дана модель отримала повну гарячу оцинковку кузова. Саме з цього велика частина автомобілів на вторинному ринку не має вогнищ корозії і все такого. Якщо автомобіль не був в ДТП і не проводився роботи з кузовом, то ще мінімум років 5-6 він точно не буде іржавіти. З надійністю тут не все так однозначно, але ось фахівці з французьких автомобілів називають цю модель однією з найнадійніших французьких автомобілів за останні двадцять років. Найкраще себе показали бензинові версії моторів. Це 1.6 і 2.0 літра, які працюють в зв’язці з механічною коробкою передач. Ці мотори без проблем відкочують по 300-450 тисяч кілометрів без капітальних ремонтів.

Citroen DS5

Далі у нас Citroen DS5, який відноситься до преміального сегменту французьких автомобілів. Для нашого ринку вона продавалася з 2012 по 2015 рік. Незважаючи на невеликий термін продажів на нашому ринку, він розійшовся в досить непоганому кількості. Дана модель в принципі виділяється всюди. Сучасний, унікальний і симпатичний дизайн, багате оснащення і сучасна архітектура передньої панелі і центрального тунелю. В принципі за свої гроші, за які його пропонували ще в 2015 році, він швидше за все був один з найбільш укомплектованих хетчбеків на нашому ринку за відносно адекватні гроші.

Він так само має повну двосторонню гальванічну оцинковку кузова, яка чудово захищає кузов від корозії. Найближчі 4-8 років корозії точно не буде і це незважаючи на наші погодні умови. На автомобіль встановлювали два бензинові мотори і один дизельний. Якщо чесно, то бензинові версії не викликають великої довіри через велику кількість скарг на них. Всіх краще себе показує дизельна версія на 2.0 літра і 163 кінські сили. Вона працює в тандемі з автоматичною коробкою передач і переднім приводом. Даний мотор мало того, що дасть вам відносно непогану динаміку, він ще має і дуже високий показник надійності. Він без проблем їздить по 400-450 тисяч кілометрів без капітальних ремонтів і постійних проблем.

Citroen Berlingo

Вперше дана модель компактвена з’явилася ще в 1996 році і з тих пір займали лідируючі позиції з продажу у себе на батьківщині. Автомобілю донині виробляється в двох версіях – комерційний Van і сімейний Multispace. Йтиметься про друге покоління, яке проводилося з 2008 по 2019 рік. Автомобілю може порадувати вас досить симпатичним дизайном, дуже містким і просторим салоном, чудовою керованістю, надійними силовими агрегатами і досить багатим оснащенням (за мірками цього класу).

До цього дана модель дуже добре користується на нашому ринку в комерційному виконанні, так як надійність і доступність обслуговування встають на перше місце, а не зовнішній вигляд або рівень оснащення. З усіх моторів, які встановлювали у другому поколінні, кращими виявилися найслабший 1.6 літровий дизель на 90 коней. Він працює в зв’язці з “механікою” або роботом. В середньому він відкочується понад 400 тисяч кілометрів без капітальних ремонтів і серйозних проблем. Так само можна відзначити 1.6 літрову бензинову версію на 110 коней. Вона працює виключно з механічною коробкою передач. Він може відкатати не більше 350 тисяч кілометрів до першої серйозної поломки або капітального ремонту.

Citroen C-Crosser

Ну і на останок ми вирішили поставити досить непоганий французький кросовер, який з’явився на нашому ринку в 2007 році і пішов в кінці 2012 року. Автомобіль може похвалитися досить стильним і сучасним дизайном, непоганим оснащенням, наявністю повного приводу, просторим і комфортним салоном і відносно непоганий динамікою. Крім цього, по надійності, комфорту і дешевому обслуговуванню дана модель може спокійно конкурувати з флагманами нашого ринку і в тому числі з тим же Renault Duster.

Так само він має досить невелику витрату палива, чим не можуть порадувати багато інших більш популярні кросовери. У місті він їсть не більше 12.5 літрів, а по трасі опускається до 7.5 літрів на сто кілометрів шляху. Якщо ви розглядаєте цю модель, то краще за все придивляйтеся до 2.4 літровому бензиновому мотору. Він видає 170 коней і працює в зв’язці з механічною коробкою або варіатором. Привід у нього виключно повний в цій версії. Даний мотор без проблем відкочується понад 400 тисяч кілометрів без капітального ремонту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Polestar представила електромобіль із надшвидкісною зарядкою

Компанія Polestar опублікувала відеозвіт про випробування технології надшвидкої зарядки: прототип седана Polestar 5, оснащений батареєю…

07.05.2024

У Audi різко падає прибуток: не через електрокари, а навпаки

Внаслідок пандемії COVID-19 усім було важко відновити роботу. Після пожвавлення економіки автомобільний сектор зіштовхнувся із…

07.05.2024

Mazda розкрила всі карти: озвучено всі ціни на новий CX-80

Mazda розкрила повний перелік цін на свою нову модель CX-80 , доповнюючи лінійку популярних кросоверів.…

07.05.2024

Представлений один з останніх Bentley у двигуні W12 (фото)

Компанія Bentley представила лімітований родстер Batur Convertible. Тираж дводверки складе 16 екземплярів. Кожна отримає 750-сильний…

07.05.2024

Mercedes готує наймасштабніший тест-драйв в історії

Влітку цього року компанія Mercedes-Benz Trucks організує наймасштабніший тест-драйв у своїй історії. Два прототипи електричної…

07.05.2024

Geely представила стильний кросовер Galaxy E5. Він з’явиться за межами Китаю

Перший погляд на новий Geely Galaxy E5: буде і версія з правим кермом. Geely розширює…

07.05.2024