Названо 4 найбільш надійних французьких авто

0
1594

Всі прекрасно знають, що французи свого часу дуже сильно зіпсували собі ситуація з деякими автомобілями, які чесно кажучи вийшли дуже вже поганими і максимально ненадійними. Але час іде і всі вчаться на своїх помилках. Зараз же французи роблять досить непогані і надійні автомобіль, тільки в більшій частині вони дуже сильно перегинають планку з ціноутворенням на деякі моделі своїх автомобілів. Через це вони не популярні в нашій країні і багато просто за ті ж гроші віддають переваги іншим виробникам.

Але нам стало цікаво, які моделі авто з усього модельного ряду французів, які продавалися у нас виявилися найнадійнішими і які сміливо можна розглядати до покупки. Тож почнемо!

Peugeot 307

І почнемо з досить непоганого міського хетчбека, який свого часу мав непогані показники з продажу. У 2005 році автомобіль отримав рестайлінг, де досить сильно змінився по дизайну і інтер’єру і отримав більш свіжий і молодіжний зовнішній вигляд. Крім ця модель має багато варіантів кузова: універсал, кабріолет, трьох або п’яти місцевий хетчбек.

Так само дана модель отримала повну гарячу оцинковку кузова. Саме з цього велика частина автомобілів на вторинному ринку не має вогнищ корозії і все такого. Якщо автомобіль не був в ДТП і не проводився роботи з кузовом, то ще мінімум років 5-6 він точно не буде іржавіти. З надійністю тут не все так однозначно, але ось фахівці з французьких автомобілів називають цю модель однією з найнадійніших французьких автомобілів за останні двадцять років. Найкраще себе показали бензинові версії моторів. Це 1.6 і 2.0 літра, які працюють в зв’язці з механічною коробкою передач. Ці мотори без проблем відкочують по 300-450 тисяч кілометрів без капітальних ремонтів.

Citroen DS5

Далі у нас Citroen DS5, який відноситься до преміального сегменту французьких автомобілів. Для нашого ринку вона продавалася з 2012 по 2015 рік. Незважаючи на невеликий термін продажів на нашому ринку, він розійшовся в досить непоганому кількості. Дана модель в принципі виділяється всюди. Сучасний, унікальний і симпатичний дизайн, багате оснащення і сучасна архітектура передньої панелі і центрального тунелю. В принципі за свої гроші, за які його пропонували ще в 2015 році, він швидше за все був один з найбільш укомплектованих хетчбеків на нашому ринку за відносно адекватні гроші.

Він так само має повну двосторонню гальванічну оцинковку кузова, яка чудово захищає кузов від корозії. Найближчі 4-8 років корозії точно не буде і це незважаючи на наші погодні умови. На автомобіль встановлювали два бензинові мотори і один дизельний. Якщо чесно, то бензинові версії не викликають великої довіри через велику кількість скарг на них. Всіх краще себе показує дизельна версія на 2.0 літра і 163 кінські сили. Вона працює в тандемі з автоматичною коробкою передач і переднім приводом. Даний мотор мало того, що дасть вам відносно непогану динаміку, він ще має і дуже високий показник надійності. Він без проблем їздить по 400-450 тисяч кілометрів без капітальних ремонтів і постійних проблем.

Citroen Berlingo

Вперше дана модель компактвена з’явилася ще в 1996 році і з тих пір займали лідируючі позиції з продажу у себе на батьківщині. Автомобілю донині виробляється в двох версіях – комерційний Van і сімейний Multispace. Йтиметься про друге покоління, яке проводилося з 2008 по 2019 рік. Автомобілю може порадувати вас досить симпатичним дизайном, дуже містким і просторим салоном, чудовою керованістю, надійними силовими агрегатами і досить багатим оснащенням (за мірками цього класу).

До цього дана модель дуже добре користується на нашому ринку в комерційному виконанні, так як надійність і доступність обслуговування встають на перше місце, а не зовнішній вигляд або рівень оснащення. З усіх моторів, які встановлювали у другому поколінні, кращими виявилися найслабший 1.6 літровий дизель на 90 коней. Він працює в зв’язці з “механікою” або роботом. В середньому він відкочується понад 400 тисяч кілометрів без капітальних ремонтів і серйозних проблем. Так само можна відзначити 1.6 літрову бензинову версію на 110 коней. Вона працює виключно з механічною коробкою передач. Він може відкатати не більше 350 тисяч кілометрів до першої серйозної поломки або капітального ремонту.

Citroen C-Crosser

Ну і на останок ми вирішили поставити досить непоганий французький кросовер, який з’явився на нашому ринку в 2007 році і пішов в кінці 2012 року. Автомобіль може похвалитися досить стильним і сучасним дизайном, непоганим оснащенням, наявністю повного приводу, просторим і комфортним салоном і відносно непоганий динамікою. Крім цього, по надійності, комфорту і дешевому обслуговуванню дана модель може спокійно конкурувати з флагманами нашого ринку і в тому числі з тим же Renault Duster.

Так само він має досить невелику витрату палива, чим не можуть порадувати багато інших більш популярні кросовери. У місті він їсть не більше 12.5 літрів, а по трасі опускається до 7.5 літрів на сто кілометрів шляху. Якщо ви розглядаєте цю модель, то краще за все придивляйтеся до 2.4 літровому бензиновому мотору. Він видає 170 коней і працює в зв’язці з механічною коробкою або варіатором. Привід у нього виключно повний в цій версії. Даний мотор без проблем відкочується понад 400 тисяч кілометрів без капітального ремонту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!