ТОП 5 вживаних авто, які купували українці в 2020 році

0
459

Почнемо з підсумків січня. У порівнянні з минулим роком, в 2021-му спостерігається істотний спад покупки б/у автомобілів. Наприклад, навіть ввезення їх з-за кордону впав практично на 7%. Давайте розберемося, яким брендам старих авто віддавали перевагу українці в минулому році.

На першому місці, як і в попередніх звітних періодах, залишається Volkswagen . І це при тому, що за аналогічний період 2019 року ввезли таких авто на 15,6% більше. Серед найбільш популярних моделей Golf і Passat.

Впритул до лідера наблизився Renault. Найбільш затребуваними виявилися Duster і Logan. Примітно, що вартість таких авто росла протягом усього року, але це не завадило автолюбителями придбати більш 3439 машин даного бренду.

В лідери позитивної динаміки вибився Ford з ростом в 2,1%. Правда, популярністю почала користуватися тільки модель Escape. Ніхто не говорить, що Transit зовсім не купували. Класика надійних мікроавтобусів із трендів не виходить.

Не особливо втратила в минулому році свої позиції Skoda. Нагадаємо, бренд сьогодні також належить концерну Volkswagen. Так що дивуватися популярності Octavia RS 5 або Scout абсолютно не варто.

А ось хто здивував експертів авторинку., Так це новачок рейтингу – бренд Hyundai. Продажі Sonata і новішого Genesis виросли майже на 23%. І це при загальному падінні попиту на старий транспорт. Мабуть, автолюбителі все більше віддають перевагу якісним і надійним автомобілів, незважаючи на їх високу вартість.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!