З’явилися перші фото серійного електрокара Volkswagen ID.6

У Мережі виявилися фотографії серійної версії електричного кросовера Volkswagen ID.6 X - це електрокар розміром з звичний Volkswagen Touareg.

0
83

Довжина, ширина і висота Volkswagen ID.6 X складе 4876, 1848 і 1680 мм відповідно, колісна база – 2965 мм. За дизайном автомобіль практично відтворює концепт-кар ID . Roomzz 2019 року, крім деяких спрощень: зокрема, тут є віконні рамки і бічні дзеркала, а задні двері відкриваються звично – по ходу руху.

Ще одне велике відмінність – це оригінальне оперення кузова з мигдалеподібними фарами, але є нюанс – на фото не базова модифікація, а спеціальне виконання для китайського ринку, про що свідчить літера X , цим і обумовлений інший дизайн передка.

Машина буде мати трирядну семимісну компоновку салону. ID.6 X побудований на модульній платформі MEB , створеної спеціально для електромобілів. У специфікації для Китаю ID.6 X оснастять електромотором потужністю 150 кВт (204 к.с.) і літій-іонною батареєю ємністю 70 кВт * год. Запас ходу на одній зарядці у неї досягне 450 км. Виробництво електрокара Volkswagen ID.6 X планують паралельно вести в Китаї, ФРН і США. Причому спочатку машина з’явиться саме в Китаї. Дебют новинки відбудеться імовірно в квітні-травні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!