Компанія Nissan представила оновлену модель Micra

0
61

Відзначимо, що в Європі Nissan ще в 2016 році став виробляти модель Micra п’ятої генерації. При цьому в Азії і Латинській Америці до сих пір використовується хетчбек четвертого покоління. Даний Nissan Micra / March був представлений ще в 2009 році, вже пережив кілька оновлень, і тепер в Мексиці дебютувала чергова модернізована версія автомобіля.

Так, оновлений Nissan Micra / March отримав більш агресивний передок в стилістиці сучасних моделей бренду. У задній частині змінилася пластика бампера і «начинка» оптики. При цьому можна замовити дах, яку забарвлять разом з бічними стійками в чорний колір.

У салоні новинки з’явилося модернізоване рульове колесо і інша центральна консоль. Змінилася і медіасистеми з 6,75-дюймовим дисплеєм, яка може підтримувати сервіси Apple CarPlay і Android Auto . Відзначається, що вже базова комплектація автомобіля має шість подушок безпеки.

Під капотом нового Nissan Micra / March залишився колишній 1,6-літровий мотор потужністю 106 к.с. В якості трансмісії пропонується 5-швидкісна МКПП або 4-ступінчастий “автомат”. Новинка з’явиться на ринку Мексики в травні нинішнього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!