З’явилися перші фотографії нового Porsche Cayenne

0
139

Видання «Колёса.ру» на основі шпигунських фотографій прототипу оновленого Porsche Cayenne розробили рендери майбутньої новинки.

На сьогоднішній день випускається третє покоління кросовера Porsche Cayenne , який вперше показали в 2017 році. Тепер автовиробник готує оновлення для моделі, про що свідчать шпигунські фотографії тестового прототипу нового Porsche Cayenne . На основі цих знімків незалежні дизайнери розробили рендерние зображення майбутньої новинки.

Судячи з представлених рендерів, новий Porsche Cayenne отримає фари нової форми: більш вузькі і більш незграбні. Також моделі дістанеться модернізований передній бампер, капот і радіаторна решітка з парними перекладинами. На кормі нового кросовера ніша для номерного знака переміститься з кришки багажного відсіку на задній бампер.

Щодо силової гами нового Porsche Cayenne інформації поки немає. Актуальна модель Porsche Cayenne має в своєму оснащенні широкий вибір двигунів, стартовим з яких є 340-сильний 3.0 V6 . Офіційний дебют оновленого кросовера Porsche Cayenne повинен відбутися в кінці 2021 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!