Названо топ-3 найкращих позашляховики по прохідності (ФОТО)

0
742

В останні роки машини стають все більш комфортними і м’якими, і навіть в класі позашляховиків економія палива і комфорт водія і пасажирів вже починають оцінювати вище позашляхових характеристик.

Для більшості покупців комфорт – це позитивний знак. Але все-таки залишилося багато прихильників справжніх позашляхових монстрів, чудово відчувають себе в бруді і в інших суворих умовах. Якщо ви шукаєте автомобіль саме такого класу, наш топ позашляховиків по прохідності обов’язково допоможе зробити правильний вибір. 

Mercedes-Benz G-Class

Mercedes-Benz представила один з найбільш прохідних позашляховиків – абсолютно новий G-Class, відомий як G550 і AMG G63 (остання модель значно потужніша). У той час як новий G550 зберігає квадратний профіль і виглядає майже так само, як і раніше, Mercedes заявляє, що переносяться тільки три елементи: дверні ручки, кришка запасного колеса і омивачі фар.

Lexus LX

Побудований на міцній рамі легендарного Toyota Land Cruiser, автомобіль Lexus LX 570 являє собою горезвісний «залізний кулак в оксамитовій рукавичці». Цей великий позашляховик від Lexus ефективний на бездоріжжі і в той же час може побалувати вас усіма зручностями сучасного розкішного седана. Назвіть його «Range Rover» від Lexus, якщо хочете, але з більшою надійністю і вартістю при перепродажі.

Toyota Sequoia

Toyota Sequoia – це великий міцний трьохрядний позашляховик для восьми пасажирів, один з найбільш прохідних в світі. На відміну від позашляховиків на базі седана, таких як рідний брат Highlander, Sequoia – це спортивний всюдихідний SUV «старої школи». Під цим ми маємо на увазі «кузов на рамі», призначений для буксирування і бездоріжжя, а не для поїздок на роботу і по магазинам. Toyota Sequoia

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!