Оприлюднена дата прем’єри нового суперкара McLaren Artura

0
101

Компанія McLaren готує до прем’єри новий супергібрид під назвою Artura. Напередодні в інтернеті з’явилися нові подробиці про майбутню новинку, яка прийде на зміну моделі 570S з «молодшого» сімейства Sport Series. Офіційна прем’єра McLaren Artura відбудеться 16 лютого 2021 року.

Як відзначає виробник, в McLaren Artura «буде новим абсолютно все» – від платформи до дизайну екстер’єру та інтер’єру. Представники компанії також відзначили, що шанувальників марки чекає «високотехнологічний дебют» з використанням технології доповненої реальності.

За попередньою інформацією гібридна силова установка автомобіля буде складатися з бензинового мотора V6 з двома турбінами і електродвигуна. Загальна віддача силового агрегату перевищить 600 к.с. крутний момент передаватиметься на задню вісь.

У конструкції McLaren Artura широко використовують композитні матеріали, які дозволять компенсувати надлишкову масу батарей. Виключно на електричній тязі новинка зможе проїжджати близько 30 кілометрів.

Автомобіль вже не раз потрапляв в об’єктиви шпигунських фотокамер, але кожен раз вигляд суперкара був прихований під щільним камуфляжем. Дизайн Artura отримає риси моделі Elva і GT , але при цьому буде більш агресивним і стрімким.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!