Новий Ford F-150 Raptor показали на фото

Американський автовиробник опублікував тизери «зарядженого» F-150 Raptor.

0
709

Вивчаючи опублікований ролик можна помітити, що F-150 Raptor нової генерації збереже велику решітку радіатора з написом « Ford », проте ж буде змінена окантовка решітки і форма «сот». Також на автомобілі повинні з’явитися нові габаритні вогні.

На іншому тизері можна помітити і трохи перероблену головну оптику в стилі стандартного F-150 2021 року. Автомобіль повинен отримати більші Г-образні ходові вогні.

Нагадаємо, що раніше з’явилася інформація про те, що під капотом «зарядженого» пікапа буде розташовуватися 3,5-літровий турбований V6 , але ось його потужність поки не розкривається. Актуальний Raptor видає 450 к.с. і 691 Нм крутного моменту, а роль трансмісії виконує 10-ступінчаста АКПП.

Також існує ймовірність того, що новий Raptor отримає версію з V8 . За неофіційними даними це буде 5,2-літрова силова установка з віддачею понад 700 к.с.

Базовий F-150 чотирнадцятого покоління буде базуватися на тій же рамі і з тим же алюмінієвим каркасом кабіни. Новий пікап отримає перероблений екстер’єр і безліч сучасних опцій, включаючи гібридну модифікацію. Пікап буде пропонуватися з шістьма варіантами силових установок.

На даний момент компанія Ford займається створенням електричної модифікації F-150 . Запуск серійного виробництва запланований на середину 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!