Названо 5 найбільш надійних вживаних кросоверів на ринку України

0
4738

Ось уже як кілька років кросовери є найпопулярнішим класом легковиків у багатьох країнах світу. А останнім часом такі машини стали користуватися гарним попитом і в Україні, особливо – на б/у ринку.

Ми вирішили скласти список найбільш надійних кросоверів, які можна купити на українській вторинці. При відборі моделей ми спиралися на рейтинги надійності авто від Асоціації технічного нагляду Німеччини (TUV), американське агентство Consumer Reports, британського аналітичного сайту WhatCar, а також американського маркетингового агентства JD Power. При цьому до уваги бралися порівняно нові моделі – машини старих генерацій навмисно були виключені зі списку, оскільки часто у них вже великі пробіги і «втомлені» кузова.

Mazda CX-5 (2012-2015, 2015 і новіші)

Mazda CX-5 – красивий і елегантний кросовер. А ще – досить надійний. Експерти відзначають безпроблемну ходову частину, одну з кращих в класі керованість і якісно збитий салон. Також у нього хороша аеродинаміка. У плані начинки кращим тандемом вважається 2,5-літровий атмосферний мотор і 6-ступінчастий “автомат”.

Ціна на ринку: 13-30 тис. доларів

Nissan Qashqai (2006-2013, 2014 і новіші)

Nissan Qashqai – один з найнадійніших кросоверів, який люблять не тільки в Україні, а й, до речі, в Америці і Європі. Згідно зі статистикою, найбільше в цьому автомобілі власники люблять цінують відмінну керованість і безвідмовність повного приводу. А ще у нього непогана оглядовість, комфортні сидіння і купа інших приємних дрібниць. Але найголовніше – у цієї машини лише незначна схильність до поломок.

Ціна на ринку: 10-25 тис. доларів

Audi Q5 (2008-2017)

Audi Q5 – автомобіль, який уособлює собою поняття «німецька якість». Йому чужі поломки, з ладу цей преміальний крос виходить украй рідко. При цьому, як відзначають експерти, з роками він стає все більш надійніше.

Ціна на ринку: 13,5-30 тис. доларів

Toyota RAV4 (2006-2012, 2013-2019)

Як і багато інших моделей Тойота, РАВ4 є еталонним автомобілем в питаннях якості. Кросовер з’явився на світ ще в 90-х, і за цей час зарекомендував себе як архінадежное авто – багато екземплярів проходять 500 000 км без серйозного ремонту. Особливо в цьому ключі експерти виділяють невбивані бензинові атмосферники, живучі автоматичні коробки і зносостійку підвіску. За статистикою, в сервіс звертається тільки 1 з 10 власників RAV4, та й то лише за несерйозним питань.

Ціна на ринку: 9,5-30 тис. доларів

Honda CR-V (2006-2011, 2012-2018)

Honda CR-V ні раз займав призові місця в різних конкурсах надійності за свою 25-річну історію. Багато фахівців автомобільної сфери радить його в якості першого авто або, як мінімум, першого кросовера. CR-V – практичний і стильний автомобіль, який практично не викликає нарікань.

Ціна на ринку: 10-28 тис. доларів

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!