У Мережі з’явилися зображення нового Kia Sportage

0
1011

У 2020-му Hyundai показала новий Tucson, а тому не за горами і прем’єра його найближчого родича під маркою Kia. Дизайнери представили, як міг би виглядати такий автомобіль.

Kia недавно представила свій новий логотип і саме Sportage приміряє на себе зовсім інший фірмовий стиль.

Hyundai Tucson виділяється складними формами решітки радіатора і оптики спереду – так ось, Kia Sportage перейняв у нього ці риси. На перший погляд, може здатися, що це просто якесь нагромадження незв’язаних елементів. Однак, якщо придивитися, помітно і фірмову «посмішку тигра» у верхній частині і ефектні незграбні світлодіодні «бумеранги» ДХВ.

У задній частині автомобіля – майже все як і раніше. Sportage впізнається по високо розташованим ліхтарям з перемичкою і, швидше за все, збереже внизу їх додаткові секції. З нововведень – виштамповка на бампері і 5-ті двері. Боковини – більш стримані по дизайну, ніж у Hyundai , але якщо раніше підвіконна лінія була пряма, то тепер вона йде вгору ближче до задньої стійки кузова.

З технічної точки зору Kia Sportage буде повторювати Hyundai Tucson . Нова платформа забезпечила невелике зростання габаритів, в салоні з’являться 2 великі екрани (один з них буде замість приборки). У Кореї і Європі Tucson заявлений з 1,6-літровими турбодвіжкамі (бензиновим і дизельним з різними рівнями форсування), є і гібридна версія. Але в Україні ми чекаємо Kia Sportage з перевіреними атмосферником об’ємом 2,0 літра (150 кінських сил) і 2,5 літра (180/194 сил відповідно) в парі з АКП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!