Салон у сталі Cyperpunk 2077: Представлена ​​нова Tesla Model S 2021 (ФОТО)

0
712

Tesla вперше з 2012 року кардинально оновила електричний седан Model S. Версія 2021 року пропонує новий інтер’єр зі штурвалом замість керма, бортовий комп’ютер, на якому запускаються «великі» ігри, а також більш потужну силову установку з запасом ходу до 837 км.

Зовні автомобіль не сильно відрізняється від попередньої версії, а найпомітніші візуальні зміни відбулися всередині. Tesla відмовилася від горизонтального дисплея на користь вертикального зі зменшеними рамками, а заодно додала додатковий екран для пасажирів ззаду. 

Приладову панель, якої позбавлені Model 3 і Model Y, вирішили залишити і змінити форму керма – він тепер не круглий, а U-подібний, без підрульових пелюсток.

Мабуть, найвражаючим нововведенням стала бортова система потужністю 10 терафлопс – як у PlayStation 5. До неї можна підключити бездротовий геймпад і пограти в Cyperpunk 2077 або третього «Відьмака».

Завдяки оновленій силовій установці електрокар набирає 100 км / год менш ніж за дві секунди. Tesla каже, що нова Model S розганяється швидше будь-якого іншого серійного автомобіля. 

Вартість Tesla Model S починається від 79 990 доларів за двомоторну версію Long Range, яка забезпечує 663 км ходу. Трохи більше швидкісна тримоторний версія Plaid зі зменшеним до 628 км запасом ходу варто 119 000 доларів, а топова модифікація Plaid +, що проїжджає на одній зарядці 837 кілометрів, пропонується за ціною від 139 000 доларів. Перші поставки покупцям планується почати в березні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!