Авто

У Мережі з’явилися нові зображення майбутньої Lada Niva 2024

Share

У січні «АвтоВАЗ» офіційно анонсував нову «Ладу Ниву» і навіть показав зображення машини, яка повинна кардинально змінитися як зовні, так і технічно. Як може виглядати такий автомобіль, представили дизайнери.

«Нива» веде свою історію з 1977-го року, з безліччю змін і оновлень машина випускається і донині. За останні пару десятиліть робилися неодноразові спроби зі створення наступника моделі, 1-м з яких став ВАЗ-2123 , що перетворився за підсумком в Chevrolet Niva. Найсвіжіший – концепт Lada 4×4 Vision , який був показаний в 2018 му році, і багато хто чекав серійну версію саме цього авто. Тепер же в розпорядженні дизайнерів «Колёса.ру» є малюнок машини, виконаної в зовсім іншому стилі. В цілому за формою кузова і пропорціям вона дуже схожа на вищезгаданий концепт, але дизайн став набагато простішим і навіть консервативним.

Передня частина авто тепер ще більше відсилає до оригінальної « Ниви » – не тільки за рахунок «брів» покажчиків поворотів, але і прямокутної решітки радіатора, об’єднаної з фарами. Від Х-стилю вирішили відмовитися, боковини позбулися характерних підштампувань, тепер тут тільки кілька горизонтальних граней. Також з малюнка видно, що на задніх стійках можуть з’явитися 3 декоративні елементи замість 2-х (на концепті 4×4 Vision ), відповідно до оригінальної « Ниви ». Про дизайн задньої частини поки нічого невідомо, але можна припустити, що тут все так само зроблять більш лаконічно. Дизайнери зобразили позашляховик з фарами простий чотирикутної форми, розташованими в ряд з номерним знаком – аналогічне рішення застосоване на 1-ій « Ниві».

Уже відомо, що всі майбутні моделі Lada будуть зібрані на платформі CMF-B, на ній вже базуються нові Logan і Sandero. Прем’єра нової Lada Niva очікується в 2024-му році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Lada Niva

Останні записи

Наступною електричною моделлю MINI може стати мотоцикл

MINI відомий своїми компактними та стильними автомобілями, тепер може вийти на ринок двоколісних транспортних засобів.…

30.04.2024

Названо найпопулярніші в Україні б/у авто віком до 5 років

Попит на вживані автомобілі в Україні, як і раніше, вищий, ніж на нові. Але останнім…

30.04.2024

Водіям підказали, які моторні олії краще вибрати для машини з пробігом

За словами експерта більшість сучасних двигунів розраховано на олії типу 0W-20 . Їхня компактна конструкція має вузькі…

30.04.2024

У Європі відбувся офіційний дебют позашляхової версії Nissan X-Trail N-Trek

Nissan розширює лінійку свого популярного кросовера X-Trail у Європі, представляючи нову комплектацію N-Trek , створену…

30.04.2024

Компанія Toyota планує відродження моделі Starlet у вигляді GR-версії

Toyota Gazoo Racing активно займається поповненням свого асортименту і останні новини з Японії говорять про…

30.04.2024

Екс-ведучий Top Gear дав прогноз про майбутнє бензинових та дизельних автомобілів

Багато хто впевнений, що майбутнє на 100% пов'язане з електромобілями і в ньому не залишиться…

30.04.2024