Названо кращі седани в Україні за ціною до 5 тис. доларів

0
1091

Раніше автоексперти розповіли про найдоступніші авто з пробігом, тепер же названо седани, які в Україні можна купити за ціною до 5 тисяч доларів.

Про це пише Auto 24.

10 Renault / Dacia Logan I

Витривалий автомобіль оснащується як бензиновими двигунами 1,2 і 1,4 літра, так і дизелем на 1,5 літра. За 5 тисяч можна купити авто 2010 року, проте коштувати перевірити, щоб воно не працювало в таксі.

9 Honda Accord 6 покоління

Автомобіль не дуже дешевий в експлуатації. Однак якщо один раз зробити його з використанням якісних запчастин, то проблем довго не буде.

8 Mazda 6 першого покоління

Машина досить надійна, єдина проблема – корозія, тому перед покупкою машину треба підняти на підйомнику. Також варто звернути увагу на опори двигуна.

7 Mitsubishi Lancer 9 покоління

Авто відрізняється надійністю, хоча бувають проблеми з дросельною заслінкою, грубкою, корозією, деякі мотори “їдять” масло.

6 ЗАЗ / Chevrolet Aveo T250

У цьому ціновому діапазоні можна купити досить “свіже” авто, яке не їздило в таксі. Двигуни на машину ставлять бензинові від 1,2 до 1,6 літрів. Кузов оцинкований, тому іржавіють тільки биті екземпляри.

5 Mitsubishi Galant 8 покоління

Автомобіль відрізняється високою технологічністю, наприклад, були версії з задніми підрулюючими осями. Якщо проблеми і виникнуть, то після недорого і якісного ремонту про них можна надовго забути.

4 Renault Megane 2

Виробник пропонує широку лінійку надійних і ресурсних моторів, в тому числі дизельних. Вони можуть забезпечити дуже великі пробіги. Неполадок схильні до опори двигуна і котушки запалювання.

3 Seat Toledo і Volkswagen Bora

Seat Toledo і Volkswagen Bora мають хороші показники надійності. Вони не поступаються в якості більш дорогих автомобілів.

2 Hyundai Accent і Kia Rio

“Корейці” оснащені непоганими двигунами – бензиновим 1,4 і 1,6 літра і турбодизелем 1,5 л. Бувають проблеми з рульовою рейкою, в перших версіях – проблеми із задніми амортизаторами. В іншому машини не підводять.

1 Chevrolet Lacetti

Мотори на авто ставляться надійні, а їх ремонт коштує “копійки”. Кузов також не повинен приносити проблем. А наявність запчастин і фахівців з ремонту робить його експлуатацію комфортною.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!