Компанія Hyundai розсекретила новий Tucson N Line

0
348

Продажі новинки в Європі повинні стартувати цієї весни. Варто сказати, що машина отримала переглянуту радіаторну решітку, яка ширше в порівнянні з тією, що встановлена ​​на стандартну модель, передній бампер з великим повітрозабірником, яскраві сріблясті накладки і чорні рамки фар головного світла.

Tucson N Line, зокрема, володіє глянсовою чорною обробкою і корпусами дзеркал Phantom Black, 19-дюймовими легкосплавними дисками з незвичайним малюнком. Що стосується корми, то тут присутні довший спойлер, задній бампер з широким відбивачем, захисна пластина з інтегрованим дифузором і вихлопна система з двома патрубками.

Новий кросовер буде доступний в семи різних відтінках, включаючи ексклюзивний Shadow Grey N Line. Крім того, клієнтам запропонують п’ять кольорів, які можна буде комбінувати з контрастною дахом відтінку Phantom Black (чорний).

Говорячи про салон новинки, то тут є крісла з комбінованою обробкою з шкіри та замші з червоною контрастною рядком, кермо Н, легкосплавні педалі і чорна оббивка стелі. Варто сказати, що Tucson N Line отримає широку моторну гамму, яка, зокрема, буде складатися з 1,6-літрового 134-сильного дизельного двигуна, що підключається 261-сильного гібридного силового агрегату.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!